Sådan ser du den rigtige signalstyrke på iPhone

1

TIP: Vil du vide hvor meget signalstyrke du præcist har på din iPhone? En hemmelig menu giver adgang til muligheden.

Sådan vises den mere præcise og aktuelle signalstyrke på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)
Sådan vises den mere præcise og aktuelle signalstyrke på din iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Særlige koder har altid kunne give nogle interessante oplysninger på mobiltelefoner – helt tilbage fra tiden med eksempelvis Nokia 3210. Og det kan du også på din iPhone.

En hemmelig menu i telefonen kan give dig et mere præcist overblik over blandt andet signalstyrken på din telefon.

 – TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

For at bruge koden, der giver dig mulighed for at se telefonens signalstyrke, så skal du åbne ”opkalds-applikationen” – altså den du normalt bruger, hvis du skal taste et telefonnummer. Her vælger du ”Numerisk blok” i bunden af skærmen.

Indtast koden: *3001#12345#* og trykker ”ring op”.

Herefter dukker en ”hemmelig menu” frem, som kaldes for ’field test’ og det er i denne, at du kan se din reelle dækning og signalstyrke. Så du ikke behøver ’nøjes’ med de prikker, som du normalt ser på telefonen.

Har du iOS 8 eller nyere, så skal du, når den ”hemmelige menu” er dukket op først holde låseknappen inde indtil du ser “skub for at slukke”. Herefter holdes hjemknappen nogle sekunder hvorefter signalstyren vises i DB fremfor prikker i øverste venstre hjørne.

 – TIP: Sådan aktiverer du Find Min iPhone

Tallet er altid negativt og varierer mellem -40 og -130 afhængig af signalstyrken. Jo tættere du er på -40 jo bedre er din dækning.

Når du har set signalstyrken får du prikkerne tilbage ved, at skrive koden igen i telefon-app’en og ring op. Den ”hemmelige menu” kommer så atter frem og så vælger du ”tilbage til telefon” til venstre i toppen af menu’en, hvorefter alt er ved det gamle.

Mere til historien

Det er altid en god idé, at lave en back-up af din iPhone eller iPad. Vi guider dig her igennem trin-for-trin, hvordan du laver en back-up.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer