Netflix-tilbud er svindel

2

ADVARSEL: Få Netflix for under to kroner per måned. Sådan lyder et misvisende tilbud, der kan koste dyrt.

NetflixDer findes utallige former for svindel – alt lige fra mails, sms’er og lignende og nu står et dansk firma ved navn WeNeverLoseIt.com bag et nyt tvivlsomt tilbud om et billigt abonnement til streamingtjenesten Netflix.

 – Falsk Netflix-mail i omløb – vær opmærksom

Netflix for under to kroner per måned, ja det lyder fristende for de fleste.

 – Netflix film og serier sendes fra Danmark

Så når WeNeverLoseIt lokker med ”For bare 5 kr. kan man få tre måneders Netflix”, ja så er det nemt at blive lokket, men det risikerer at blive et dyrt bekendtskab.

Tegner du et abonnement gennem dem, så tilmeldes du nemlig automatisk til WeNeverLoseIt’s cloudlager-tjeneste efter 7 dages prøvetid. Ifølge BT.dk, så er flere forbrugere faldet i fælden og har ikke fået den lovede tjeneste, men blevet tilmeldt cloudlager-tjenesten med et løbende abonnement og fået trukket 399 kroner fra deres konto.

 – Danskerne får adgang til ALT indhold på Netflix

Den danske Netflix-afdeling oplyser til BT, at deres sikkerhedsafdeling er ved at kigge på sagen, samt at inden for de seneste to uger så har 60 procent af deres opkald omhandlet det svindlende firma.

Der er omkring 700.000 danskere, der har et abonnement hos streamingtjenesten Netflix, som koster 79, 89 eller 119 kroner om måneden afhængig af hvilken type abonnement man tegner.

Mere til historien

Bag WeNeverLoseIt har også været bag firmaet Orvillemedia, som tidligere har været i kløerne på Forbrugerombudsmanden.

Læs også:
3: 30.000 kunder blev lokket af Netflix

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer