Falsk Netflix-mail i omløb – vær opmærksom

1

Svindlere forsøger angiveligt at fralokke personlige oplysninger ved at udgive sig for, at være streamingtjenesten Netflix.

NetflixDer findes et utal af snydemails efterhånden, og en af de seneste ser ud til at være sendt fra den populære streamingtjeneste Netflix, der forsøger at fralokke dig dine kontooplysninger via et eksternt link. Det skriver den svenske avis Expressen.se.

Modtageren opfordres i mailen til, at følge linket og indsende personlige oplysninger, samt bank- og kontooplysninger. Da afsenderen af mailen lokker med, at vil overføre et tilgodehavende beløb er der måske derfor mange, som føler sig fristet, og dermed sender de personlige oplysninger. Det skriver MetroXpress.dk.

 – Netflix: Trods global lancering – ingen ensartethed

Den svenske avis har talt med Netflix, der opfordrer til at tage sådanne mails med et gran salt. Netflix oplyser også, at de aldrig beder om sådanne oplysninger i mails.

– ”Når vi sender mails, beder vi aldrig om betalingsoplysninger, kreditkortnummer, CPR-nummer eller kontopasswords fra kunderne,” siger pressechef hos Netflix’ svenske afdeling, Helena Skarla.

 – Netflix genopliver serier – nu også Gilmore Girls

En god ting er altid, at være utrolig opmærksom både på mails, opkald og SMS-beskeder, så man er sikker på de kommer fra den rigtige afsender. Og vær altid varsom med, at indtaste personlige oplysninger m.m.

Mere til historien

Netflix satser på 4K-indhold og vil i fremtiden kun producerer eget indhold i 4K.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer