Netflix: Trods global lancering – ingen ensartethed

2

Netflix lancerede deres tjeneste globalt under CES-messen, men derfor er der stadigvæk stor forskel på det indhold, som brugerne har adgang til.

Apple TV med Netflix
Apple TV med Netflix

Reed Hastings, CEO i Netflix, kunne under dette års CES-messe annoncerer, at Netflix nu næsten er en verdensomspændende tjeneste, men der er stadigvæk stor forskel på hvor mange og hvilke titler, som kan ses i de forskellige lande/regioner.

Netflix er lanceret globalt – dog uden Kina

Netflix i Sydafrika har eksempelvis 678 TV og Film titler, mens Netflix i Indien har 739 titler, dette er dog ingenting imod hjemlandet for Netflix – nemlig USA – der har hele 5.659 titler tilgængelige for deres kunder. Det skriver Digitalt.tv.

Der er nu samlet set mere end 190 lande i verden og mere end 70 millioner abonnenter, der hver dag ser mere end 125 millioner timers TV-serier og film.

 – Netflix genopliver serier – nu også Gilmore Girls

Til trods for den globale lancering, så har et af verdens største lande, Kina, endnu ikke adgang til tjenesten.

Mere til historien

Et af de mere spændende gensyn på Netflix er når de i februar debuterer med de nye afsnit af TV-serien ”Full House” (Hænderne Fulde). Serien hedder nu Fuller House (Hænderne Endnu Mere Fulde) og er altså nye indspilninger med størstedelen af de skuespillere, som var med i den oprindelige serie. Serien får premiere fredag den 26. februar 2016. Det skriver Digitalt.tv.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer