Netflix er lanceret globalt – dog uden Kina

2

CES 2016: Netflix har lanceret deres service globalt. Mere end 130 nye lande er tilføjet. Netflix er nu tilgængelig i mere end 190 lande samlet set.

Apple TV med Netflix
Apple TV med Netflix

Under dette års CES-messe har Netflix lanceret deres tjeneste globalt, og er blevet tilgængelig i mere end 130 nye lande på én gang.

– ”I dag er I vidner til fødslen af et helt nyt, globalt internet tv-netværk,” sagde Reed Hastings, Netflix’s stifter og administrerende direktør fra scenen i går.

 – Netflix satser på 4K i fremtiden

Der er nu samlet set mere end 190 lande i verden og mere end 70 millioner abonnenter, der hver dag ser mere end 125 millioner timers TV-serier og film.

Siden Netflix så dagens lys i 2007 i USA er tjenesten vokset gradvist, hvor Canada var første land foruden ”hjemlandet” USA.

Trods den globale lancering, så er Netflix fortsat ikke tilgængeligt i et af verdens største lande – nemlig Kina. Dog undersøger Netflix fortsat, hvilke muligheder der er for at kineserne kan få adgang til tjenesten. Foruden Kina så bliver filmtjenesten heller ikke tilgængelig i Krim, Nordkorea og Syrien på grund af den amerikanske regerings restriktioner for amerikanske virksomheder.

 – Nu kommer Netflix med i mobilpakken

Brugerne kan tilgå Netflix både på computer, tablet, smartphone, spilkonsol og Smart TV når blot der er en internetadgang.

Har du ikke et Netflix abonnement kan du få en gratis måned her.

Netflix har fortsat forskelligt indhold på tjenesten alt efter hvor i verden man har abonnement. En Netflix kunde i Danmark har således ikke adgang til det samme indhold som en amerikansk kunde.

Mere til historien

Netflix har et samarbejde med DreamWorks, som nu udvides. Dermed bliver Netflix også ”hjem” for en række serier fra DreamWorks. Brugerne får nu adgang til andre af DreamWorks produktioner. Selskabet står blandt andet bag børnefavoritter som Dinotrux, Dragerytterne og Den Bestøvlede Kat. I 2016 vil Netflix lancere en række nye serier fra DreamWorks. Det skriver Digitalt.tv.

Læs også:
Nu bliver det dyrere at se Netflix

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer