Lionel Messi ny brandambassadør for Huawei

0

Huawei får ny brandambassadør og det er ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi.

Lionel Messi har skrevet kontrakt med Huawei og bliver brandambassadør (Foto: Huawei)
Lionel Messi har skrevet kontrakt med Huawei og bliver brandambassadør (Foto: Huawei)

Verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, bliver ny brandambassadør for Huawei. Og det er ikke første gang, at Huawei har en fodboldspiller som brandambassadør. Sidste år var det nemlig fodboldspilleren Robert Lewandowski, som Huawei tegnede kontrakt med, og nu har de altså to af verdens bedste fodboldspillere i ”ombord”.

Både Messi og Lewandowski har kæmpet mod hårde odds for at nå dertil, hvor de er i dag.

 – Huawei P9 priser og specifikationer afsløret før tid

Huawei skriver i en pressemeddelelse, at aftalen med Messi er et højdepunkt i deres fortælling om rejsen de har været på fra ukendt kinesisk teknologibrand til for alvor at bide skeer med de største forbrugerbrands i verden.

 – ”Historien om Lionel Messi er historien om en lille dreng fra Argentina, der på trods af fysiske udfordringer i sine barndomsår alligevel kæmpede sig vej til fodboldens verdenstop. Historien om Messis kamp imod oddsene er helt i tråd med Huawei’s filosofi om at gøre det umulige muligt,” sådan skriver Huawei i pressemeddelelsen hvor det nye samarbejde offentliggøres.

  – ”Vi er stolte over at kunne annoncere et partnerskab med et ekstraordinært individ, som inspirerer folk over hele kloden til at forfølge deres drømme. Lionel Messi symboliserer præcis de egenskaber, som Huawei står for. Selv hvis dine omgivelser tvivler på dig, så skal du holde fast i troen på, at dine drømme kan lade sig gøre. Det er det vi mener hos Huawei, når vi siger: Make it possible”,” siger Marie Dam Feldborg, Marketing Manager for Huawei Danmark.

 – Huawei er nu en vigtig spiller

Også Lionel Messi mener, at man kan hvad man vil, det kræver blot man kæmper for det. Og så kan man ”Make It Possible”.

– ”Du bliver nødt til at kæmpe for at nå din drøm. Du skal være villig til at ofre og gå ’all in’, og altid kigge fremad mod at opnå storhed. Den dag du tror, at der ikke længere kan laves forbedringer, bliver du nødt til at arbejde på at nå nye mål,” siger Lionel Messi.

Du kan forvente at se Messi, som frontfigur i Huaweis kampagner, i andet halvår af 2016.

Mere til historien

Huawei opnåede sidste år, at sælge mere end 100 millioner smartphones, hvilket var en kæmpe milepæl for den kinesiske mobilproducent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer