Lionel Messi ny brandambassadør for Huawei

Huawei får ny brandambassadør og det er ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi.

Lionel Messi har skrevet kontrakt med Huawei og bliver brandambassadør (Foto: Huawei)

Lionel Messi har skrevet kontrakt med Huawei og bliver brandambassadør (Foto: Huawei)

Verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, bliver ny brandambassadør for Huawei. Og det er ikke første gang, at Huawei har en fodboldspiller som brandambassadør. Sidste år var det nemlig fodboldspilleren Robert Lewandowski, som Huawei tegnede kontrakt med, og nu har de altså to af verdens bedste fodboldspillere i ”ombord”.

Både Messi og Lewandowski har kæmpet mod hårde odds for at nå dertil, hvor de er i dag.

 – Huawei P9 priser og specifikationer afsløret før tid

Huawei skriver i en pressemeddelelse, at aftalen med Messi er et højdepunkt i deres fortælling om rejsen de har været på fra ukendt kinesisk teknologibrand til for alvor at bide skeer med de største forbrugerbrands i verden.

 – ”Historien om Lionel Messi er historien om en lille dreng fra Argentina, der på trods af fysiske udfordringer i sine barndomsår alligevel kæmpede sig vej til fodboldens verdenstop. Historien om Messis kamp imod oddsene er helt i tråd med Huawei’s filosofi om at gøre det umulige muligt,” sådan skriver Huawei i pressemeddelelsen hvor det nye samarbejde offentliggøres.

  – ”Vi er stolte over at kunne annoncere et partnerskab med et ekstraordinært individ, som inspirerer folk over hele kloden til at forfølge deres drømme. Lionel Messi symboliserer præcis de egenskaber, som Huawei står for. Selv hvis dine omgivelser tvivler på dig, så skal du holde fast i troen på, at dine drømme kan lade sig gøre. Det er det vi mener hos Huawei, når vi siger: Make it possible”,” siger Marie Dam Feldborg, Marketing Manager for Huawei Danmark.

 – Huawei er nu en vigtig spiller

Også Lionel Messi mener, at man kan hvad man vil, det kræver blot man kæmper for det. Og så kan man ”Make It Possible”.

– ”Du bliver nødt til at kæmpe for at nå din drøm. Du skal være villig til at ofre og gå ’all in’, og altid kigge fremad mod at opnå storhed. Den dag du tror, at der ikke længere kan laves forbedringer, bliver du nødt til at arbejde på at nå nye mål,” siger Lionel Messi.

Du kan forvente at se Messi, som frontfigur i Huaweis kampagner, i andet halvår af 2016.

Mere til historien

Huawei opnåede sidste år, at sælge mere end 100 millioner smartphones, hvilket var en kæmpe milepæl for den kinesiske mobilproducent.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram