Huawei P9 Lite afsløret forud for præsentation

1

RYGTE: Den kommende P9 Lite fra Huawei er angiveligt afsløret forud for præsentationen den 6. april, men skal man tro rygterne har Huawei mere i ærmet.

Huawei logo - Grace event i London
Huawei logo – Grace event i London

Huawei har inviteret verdenspressen til London den 6. april til en event, hvor det ventes de vil offentliggøre P9, P9 Lite og P9 Max. Men Huawei selv har ikke oplyst hvad eventen i London helt præcist vil byde på, så der er altså tale om rygter og spekulationer.

 – Huawei har udsendt invitationer til event – Huawei P9?

Og skal man tro Twitter-brugeren @Evleaks så er P9 Lite allerede afsløret forud for lanceringen. I hvert fald er en telefon med kodenavnet Huawei Venus lækket. Det skriver han på Venturebeat.com.

Der har tidligere også været rygter ude med specifikationerne på de kommende modeller fra Huawei. Men om rygterne holder vand er endnu uvist.

Huawei P9 priser og specifikationer afsløret før tid

Forgængeren P8 Lite har haft kæmpe stor succes og solgt mere end 10 millioner eksemplarer på verdensplan, og det er derfor ikke utænkeligt at Huawei vil præsentere en P9 Lite.

TEST: Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

MereMobil.dk dækker Huaweis event og holder dig opdateret på hvilke enheder de præcis lancerer den dag.

Mere til historien

Huawei har i øvrigt fornylig oplyst, at de får fodboldspilleren Lionel Messi som brandambassadør i andet halvår af 2016. De har også fodboldspilleren Robert Lewandowski til brandambassadør og om det er fodboldspillernes skyld eller Huaweis egen, så er deres brandværdi stigende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer