Få Live Photos som hjemmeskærm på iPhone

0

TIP: Kunne du tænke dig at gøre din startskærm eller pauseskærm på iPhone levende, så se her hvordan.

Demo af Live Photos
Demo af Live Photos

Da Apple frigav iOS 9.0 lancerede de også featuren Live Photos, der aktuelt kun er understøttet i iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

 – Live Photos fra iPhone 6S understøttes nu på Facebook

Hvis du ikke er helt med på, hvad et ”Live Photo” egentlig er, så er det et ganske almindeligt billede, men når funktionen Live Photos er aktiveret, så optages der 1,5 sekund før og 1,5 sekund efter du har trykket på udløseren.

Kort sagt er de nye Live Photos en slags .gif-fil, som afspilles. Og du kan selv vælge om du vil benytte funktionen eller ej.

Sådan ”vækker” du dine Live Photos

Har du taget en masse billeder med Live Photos slået til, så giver det et galleri med ”levende” billeder, da der automatisk vises et lille preview af billederne i galleriet. Sker dette ikke, så kan det være fordi det er slået fra i indstillingerne.

Hvorfor virker Live Photos ikke på iPhone 6S?

Vil du se hele ”billedet” så skal du holde fingeren ned på det enkelte billede (trykke dybt) og det afspilles dermed.

WEB-TV: Se Apple Live Photo

https://www.youtube.com/watch?v=YRRBs71p7II

Få Live Photo som baggrund

Hvis du gerne vil have et af dine billeder, som baggrund på eksempelvis startskærmen, så er det muligt – også når vi tale Live Photo. Når du har fundet det aktuelle billede, der skal være din nye baggrund, så vælger du delingsfunktionen.

Når de forskellige muligheder så vises vælger du ”Brug som baggrund”. Derefter vises det, som du senere vil se det – her skal du sikre dig, at ”Live Photo” er valgt og du ser det af billedet, som du ønsker. Klik da på Indstil. Du får da valgmulighederne ”Brug på låst skærm”, ”Indstil hjemmeskærm” eller ”Indstil begge”. Vælg her hvor du ønsker din nye baggrund vist.

Når et Live Photo er brugt som låseskærm kan du aktivere animationen ved at trykke ned på skærmen, mens telefonen stadig er låst.

Vi håber, at du får glæde af dine Live Photos som baggrund på din iPhone.

Mere til historien

Apple har på ingen måde været først med denne type funktion. HTC lancerede en lignende funktion på deres første generation af HTC One (M7) tilbage i 2013, som de dog kaldte for HTC Zoe. Senest har Samsung også i de nye Galaxy S7-modeller fået en lignende funktion, de kalder for Motion Photo.

Læs også:
Live Photos fra iPhone 6S understøttes nu på Facebook
Apple Live Photo gør dine billeder til en video

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer