Sådan planlægger du en rute med flere stop

0

TIP: Planlæg den optimale rute med flere stop, eller lav en rundtur. Her er værktøjet, som du mangler til Google Maps.

OpTiMap laver ruteplanlægning med flere stop (Foto: MereMobil.dk)
OpTiMap laver ruteplanlægning med flere stop (Foto: MereMobil.dk)

Alle smartphones har i dag et navigationsprogram indbygget, der kan hjælpe os fra punkt A til punkt B, holde øje med trafikken på ruten, og foreslå en bedre rute. Om man mest er til Google Maps, Apple Maps eller Here Maps er et spørgsmål om temperament, for alle tre bringer os frem til destinationen.

Men hvad hvis du ikke vil fra A til B, men i stedet fra A til B via C, D, E, F og G? Altså en rute med flere stop. Hvordan planlægges så den mest optimale rute?

Der findes forskellige værktøjer til ruteplanlægning med flere stop. Et af dem er OpTiMap. Her kan du beregne den hurtigste runde med start og stop samme sted, eller blot den hurtigste A til Z rute, hvor der er flere stop undervejs.

OpTiMap benytter Google Maps som kortmaterialet for beregningerne.

I planlægningen kan man også vælge, om det skal være en rute i bil, på cykel eller som gårute. Også afgiftsstrækninger og motorveje kan til- og fravælges.

Når beregningen er udført kan du se den forventede køretid samt rutens længde.

Du finder planlægningsværktøjet på OpTiMap.net.

Tip: 9 nyttige tips til Google Maps

Mere til historien

Har du tips til tilsvarende tjenester, eventuelt baseret på en app til smartphonen, så skriv gerne tippet i kommentarfeltet, dermed kan andre også få glæde af dit tip.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer