MobilePay-svindel i omløb på SMS 

0

Netop nu huserer falske SMS-beskeder, som skal se ud til Danske Bank er afsenderen, så vær opmærksom. Sådan lyder advarslen fra Danske Bank.

Brug flere betalingskort i MobilePay (Foto: Danske Bank)

Endnu et svindelnummer har set dagens lys, og denne gang er det Danske Banks navn, som misbruges i forklædning af tjenesten MobilePay.

-“Lige nu er der falske SMS’er i omløb, hvor kriminelle sender beskeder med links, der kan give dem adgang til din telefon, hvis du klikker på linket. Senest har vi set, at nogle har fået adgang til en telefon og har oprettet en falsk MobilePay side, hvor de forsøger at lokke flere personlige oplysninger ud af brugeren. Slet SMS’en, og husk, at vi aldrig beder om dine koder, kontooplysninger eller andre fortrolige oplysninger i en SMS eller i en mail. Er du kommet til at klikke på et link i en falsk SMS, så ring til os på 70 10 55 01,” sådan lyder beskeden på Danske Banks Facebookside. Facebook-side.

De kriminelle finder løbende nye måder, hvor de kan franarre almindelige mennesker penge. De benytter både mails, SMS-beskeder og telefonopkald.

Mere til historien

Et af de mere velkendte svindelnumre er opkald fra blandt andet Microsoft. Men de fleste har formentlig også modtaget diverse e-mails, som udgiver sig for at være fra en rig onkel i Amerika eller lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer