Microsoft har solgt 19 millioner Xbox One

0

De seneste tal, som dog ikke stammer fra Microsoft selv, vurderer, at der er blevet solgt 19 mio. enheder af Xbox One.

Xbox One (Foto: Microsoft)
Xbox One (Foto: Microsoft)

Microsoft har selv ikke meldt ud længe, hvor mange eksemplarer af Xbox One, der er solgt. Men nu er der en idé om, hvor mange der er solgt af Microsofts spilkonsol, da Electronic Arts har afsløret, at de estimerede  det samlede salg af spil til Xbox One og PlayStation 4 var på 55 millioner. Det skriver The Verge.

Og da Sony i starten af januar kunne oplyse, at de havde solgt mere end 35,9 millioner PlayStation 4 konsoller, så betyder det rundt regnet, at der er solgt 19 millioner Xbox One konsoller, hvis tallene fra Electronic Arts er rigtige.

Forskellen på salget af PlayStation 4 og Xbox One er måske også derfor, at Microsoft har været stille med deres salgstal noget tid. I slutningen af 2014 oplyste Microsoft, at de havde solgt 10 millioner enheder af Xbox One. Men siden har der været stille omkring salget af spilkonsollen.

 – Sony: 5,7 millioner eksemplarer PS4 solgt i julehandlen

Mere til historien

Antallet af månedlige brugere på Xbox Live er dog steget med 30 procent og nu på hele 48 millioner.

Læs også:
Salget af PS4 og Xbox One går forrygende

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer