LG Friends – et nyt univers fyldt med tilbehør

MWC: LG vil skabe ét samlet tilbehørsunivers omkring deres nye flagskib, LG G5. Med LG Friends bliver der rig mulighed for at ”gøre mere” med sin smartphone.

LG G5

LG G5

LG har præsenteret dette års topmodel LG G5. En smartphone fra det koreanske selskab, som ser ud til at have et godt design, flotte specifikationer og ekstraordinære funktioner – måske en ingrediens til succes i 2016?

Hvis ikke, så kan LG Friends måske fange de sidste kunder ind i butikken – for LG har udviklet en legeplads til selv de med barnlige sjæle eller et godt øje til gadgets.

– LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne

LG Friends er et nyt brand, der skal gøre op med besværligt tilbehør, der ikke vil forbinde eller der er bøvlet at anvende. LG lover at via tre simple skridt i deres ”Friends manager” applikation, har man koblet hvilket som helst Friends-godkendt tilbehør til sin LG G5.

Tilbehør både med og uden forbehold

Mængden af tilbehør der kan erhverves til den nye LG G5 ser ingen ende at have. LG Rolling bot, LG 360 Cam, LG 360 VR, LG Tone Platinum og LG Smart Controller er blot et udpluk af tilbehørs produkter, som kommer tilgængelig til G5.

Men LG har også allieret sig med internationale producenter som blandt andet danske B&O. LG har haft fokus på god lydkvalitet til G5, med blandt andet LG’s ”Hi-Fi Plus” – en innovativ transportabel Hi-Fi DAC audio player.

Hi-Fi Plus understøtter 32-bit, 384 KHz high-definition lydafspilning. Sammen med H3 headsettet fra B&O Play kan Hi-Fi Plus benyttes både som et modul i LG G5 eller en separat Hi-Fi DAC, der kan tilsluttes hvilken som helst smartphone eller PC og levere uovertruffen lyd.

LG har altså tilbehør på hylderne, der enten kun virker med LG G5, eller som er udviklet i et samarbejde og derfor fungerer på tværs af andre produkter, end LG G5.

LG G5 infografik

LG G5 infografik

Kamera, kamera og 360-graders video

Sidste år fik vi en lille forsmag på hvad der er i vente i 2016 – VR eller Virtual Reality, som det står for, ser ud til at få en bredere kontakt til forbrugerne i år og det har LG lugtet.

De lancerer derfor, som tilbehør til G5, LG 360 Cam og LG 360 VR. LG 360 CAM er en håndholdt kamera, med to linser der hver kan tage billeder med 13 megapixels opløsning og fange video i 2K-kvalitet. Begge linser kan fange indhold i op til 200 graders vinkel og sikrer dermed fuld 360 graders underholdning.

Til at se de mange sjove og spændende optagelser fra LG 360 Cam, kan man købe LG 360 VR. Med Virtual Reality er det muligt at se og opleve 360 graders video, billeder og spil via sin LG G5. I modsætning til konkurrenters VR-headset, kræver LG 360 VR ikke at mobilen slides ind i brillen, i stedet forbindes de to med kabel. Dette giver en lavere vægt på blot 118 gram og leverer samtidig en opløsning på hele 639 pixels per tomme. LG360 VR er ikke forbeholdt indhold fra LG produkter da headsettet fungerer også med andet 360-graders indhold fra blandt andet Google Cardboard kataloget eller YouTube.

LG G5 Cam Plus

LG G5 Cam Plus

Men her stopper LG ikke med at lege med kameraer. Det er også muligt at købe et kameramodul som kan sættes ind i LG G5’s slide-out modul, og dermed tilføje dedikeres kamera og zoomknap samt øge batterikapaciteten til hele 4.000 mAh.

Det sidste kamera-tilbehør vi vil bruge tiden på at nævne, er en lille overvågningsrobot, som kan fjernstyres – LG kalder den for, Rolling Bot.

LG Rolling Bot, er en lille kugleformet robot med et kamera. Enheden kan fjernstyres med en LG G5 og dermed bruges til overvågning af hjemmet eller sjove optagelser med børnene, vennerne og meget mere.

Der er meget mere fra LG Friends

Overnævnte produkter er blot et udpluk af LG Friends universet, som hvis den får succes, kan udvikle sig til meget mere.

LG prøver altså at sælge G5 ud fra et univers, hvor du får meget mere sammen med din smartphone – en trend vi begyndte at se sidste år med blandt andet Samsung og deres Gear VR headset.

For nemmere at kunne gennemskue LG Friends, har det koreanske selskab skabt et brand-logo for universet. Logoet af en kat med et par seje solbriller danner ramme om konceptet og vil være at finde på kompatible LG Friends produkter.

De officielle priser på tilbehørsprodukterne og tilgængeligheden herfor, er endnu uvist.

Indtil da, har LG frigivet en video, der viser G5 og nogle af de nævnte tilbehørsprodukter.

https://www.youtube.com/watch?v=anyW8UY9ELg&feature=youtu.be

Mere til historien

LG G5 byder på en sand overflod af nyheder, både dens design, specifikationer og tilbehørsunivers er ganske omfattende og tilbøjelig til den innovative side.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Nyt headset bruger ny metode til at fjerne støj fra samtalerne

Det her er måske den næste generation af støjreduktion i headsets, men virker det?

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram