Seneste nyt om Windows 10 Mobile til Lumia-telefoner

Vi har samlet de seneste informationer om opgraderinger af Lumia-telefoner til Windows 10 Mobile.

Windows 10 Mobile opdatering (Foto: Neowin)

Windows 10 Mobile opdatering (Foto: Neowin)

Først meldte Microsoft ud, at en række Lumia-modeller ville blive opgraderet til det nye Windows 10 Mobile. Men siden er det blevet noget usikkert hvilke modeller, som vil få opdateringen og hvornår.

 – Windows 10 nu installeret på 200 mio. enheder

Den oprindelige plan var, at de første Lumia-smartphones ville modtage Windows 10 Mobile i december 2015, men denne udrulning blev altså ændret til “i løbet af første kvartal 2016”. Derfor er der også mange, som ikke længere er klar over, hvornår de kan forvente at opdateringen er tilgængelig til dem.

Microsoft har nu udviklet en ny applikation med navnet Upgrade Advisor Beta, der kan oplyse dig om Windows 10 Mobile er tilgængeligt til din Lumia-telefon. Applikationen er frigivet i Windows Store, men kan ikke downloades af almindelige brugere, da den kun er udgivet som en intern betaversion.

 – Microsoft bremser opdatering til Windows 10 Mobile

Modsat Microsoft, så er det franske teleselskab, Bouygues Telecom mere præcise i deres udmeldinger omkring planerne for Windows 10 Mobile opdatering. De har i et tweet skrevet, at udrulningen af Windows 10 Mobile vil ske fra den 14. januar 2016, hvilket altså er fra slutningen af sidste uge. Selskabet oplyser også, hvilke modeller der vil modtage opdateringen denne uge. Det skriver Neowin.net.

Det er ifølge Bouygues Telecom Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 730, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 og Lumia 1520, der vil få Windows 10 Mobile i denne uge.

 – TEST: Lumia 950 XL – Microsofts topmodel skuffer

Disse enheder er dog ikke bekræftet af Microsoft.

Mere til historien

Microsoft skriver selv på deres hjemmeside:

– ”Mens vi arbejder på at gøre Windows 10 klar til andre Lumia-enheder er her en liste over Lumia-smartphones, der får en gratis opgradering når den er klar: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 og Lumia 930. Funktioner er forskellig for hver enhed. 8 GB intern hukommelse kræves.”

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram