Så mange læser kærestes beskeder i smug

21

Det kan være fristende, at læse kærestens private beskeder, hvis telefonen ligger fremme, men selvom det måske er at gå over stregen – gør mange det, særligt kvinder.

SMS smartphoneEn britisk undersøgelse, som er lavet af analyseinstituttet OnePoll for advokatfirmaet Cassell Moore, viser at det kan være meget fristende at læse kærestens beskeder på telefonen.

Selvom det er over stregen, at ”snage” så er der rigtig mange der ikke kan holde sig i skindet.

 – TIP: Læs Messenger-beskeder uden afsenderen ved det

I undersøgelsen svarer 11 procent af kvinderne, at de har tjekket deres kærestes beskeder på mobilen for at ”tjekke” vedkommende, mens kun 4 procent af mændene har indrømmet det samme. Det skriver MetroXpress.dk.

– ”Når der en en mangel på tillid, begynder tvivl at komme krybende. Jeg har mødt mange klienter, som normalt ellers er helt rationelle mennesker,” siger John Owens familiejura-advokat hos Cassell Moore.

Foruden det overordnede spørgsmål om folk snager, så bestod undersøgelsen også af en række andre interessante spørgsmål. Også her viser resultatet, at kvinder bare er mere nysgerrige end mænd. Eksempelvis har 8,7 procent af kvinderne logget ind på deres kærestes profil på sociale medier, hvor kun 2,7 procent af mændene har snaget på den måde.

 – TIP: Sådan sletter du gamle beskeder på iPhone

Så er kvinderne bare mere ærlige end mændene eller snager kvinder mere?

Mere til historien

Undersøgelsen er foretaget med 1.000 deltagere mellem 18 og 65 år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer