Måske slut med at se amerikansk Netflix

1

Fremover vil Netflix formentlig lukke muligheden for, at brugere kan se udenlandsk indhold via proxy-servere.

NetflixUnder CES-messen lancerede Netflix tjenesten i 130 lande yderligere, og efter denne lancering virker det til, at Netflix måske sætter stolen før døren, og gør, at man ikke længere kan se Netflix fra andre lande end hvor man befinder sig.

Tidligere har Netflix ellers ikke udvist særlig stor bekymring for de såkaldte DNS-tjenester, der gør det muligt at se indhold fra eksempelvis Amerika, hvilket mange ellers har benyttet sig af, da mængden af indhold på den amerikanske Netflix-udgave er langt større end eksempelvis den danske.

 – Netflix: Trods global lancering – ingen ensartethed

Men nu skulle det altså være slut med dette trick inden for få uger.

– ”Hvis alt indholdet, vi tilbyder, var tilgængeligt globalt, så ville der ikke være nogen grund til, at vores abonnenter bruger proxyservere eller antiblokeringsmekanismer,” siger chef for Netflixs indholdstjeneste, David Fullagar til Reuters.

Du vil ikke længere kunne streame amerikanske eller andre udenlandske udgaver af Netflix i Danmark. Det skriver DR.dk.

Som indholdsrettigheder forhandles nu og er blevet tidligere, må film og serier kun være tilgængelige i de regioner som rettighedshaverne har givet tilladelse til.

Mere til historien

I februar har Netflix premiere på serien “Fuller House”, der er nye afsnit af “Full House” (Hænderne Fulde). Men de skulle også være på vej med nye afsnit af blandt andet serien Gilmore Girls.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer