Candy Crush bliver en triologi

Det populære mobilspil, Candy Crush, kommer nu i en ny version og dermed en triologi.

Candy Crush Jelly Saga

Candy Crush Jelly Saga

Candy Crush Saga er første version af det, som nu er blevet en triologi. Spillet er udviklet af King og så dagens lys den 12. april 2012 på Facebook, mens udgaven til iOS først var klar 14. november og Android-brugere skulle have tålmodighed helt til 14. december samme år før de kunne spille med.

I maj 2014 kom efterfølgeren Candy Crush Soda Saga så – og er blevet en kæmpe succes også. Ifølge Wikipedia så var der i december 2015 samlet set 605 Candy Crush Soda Saga levels.

Den nye Candy Crush Jelly Saga blev annonceret i september 2015, hvor den kom stille og roligt til flere forskellige lande til Android platformen i det man kalder en ”soft-launch”. Men nu er spillet altså blevet tilgængeligt til alle platformen worldwide. Det skriver Afterdawn.com.

Så har du lyst, er det blot at downloade Candy Crush Jelly Saga på din enhed.

Mere til historien

Candy Crush Saga er kommet til de fleste platforme, selvom det uden tvivl er Facebook, iOS og Android, der har gjort spillet mest populært, men det er også lanceret til Fire OS, Windows Phone, Windows 10 og Tizen.

Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Candy Crush Saga har købt ”Candy”-varemærket

Den populære applikation Candy Crush Saga har købt ordet ”Candy”, som et beskyttet varemærke – så nu kan andre udviklere ikke bruge ordet Candy på applikationer. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram