Spilklassikeren GTA Liberty City klar til iPhone og iPad

Rockstar har udgivet endnu en klassiker – nemlig spillet Grand Theft Auto Liberto City, som er klar til både iPad og iPhone.

Grand Theft Auto - Liberty City Stories

Grand Theft Auto – Liberty City Stories

Hvis du har bare lidt kendskab til PlayStation eller Xbox spil, så kender du formentlig også det meget populære spil Grand Theft Auto, som producenten Rockstar står bag.

Rockstar har også tidligere udgivet forskellige versioner af deres spil til smartphones og tablets.

 – Få GTA San Andreas på din smartphone

Og kort før jul blev spillet Grand Theft Auto – Liberty City Stories frigivet til iPad og iPhone. Et spil der faktisk oprindeligt kom på markedet i 2005. Spillet virker meget som det originale spil var dengang. Det er dog blevet tilpasset det mobile format, hvilket blandt andet gør at missionerne er blevet kortere og betjeningen er optimeret til betjening på touchskærmene.

 – 27 millioner spiller Subway Surfers dagligt

Du kan downloade Grand Theft Auto – Liberty City Stories til iPhone 5- og iPhone 6-modellerne, samt 4. generation af iPad, iPad Air, iPad Air 2 og iPad Mini 2, 3 og 4. Derudover er det også understøttet på iPad Pro.

Du kan downloade GTA Liberty City i Apples App Store, det koster 55 kroner.

Mere til historien

Det første Grand Theft Auto blev frigivet i 1997 og det nyeste kom i 2013, hvor det populære Grand Theft Auto V kom.

Tags: ,

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.