Spilklassikeren GTA Liberty City klar til iPhone og iPad

Rockstar har udgivet endnu en klassiker – nemlig spillet Grand Theft Auto Liberto City, som er klar til både iPad og iPhone.

Grand Theft Auto - Liberty City Stories

Grand Theft Auto – Liberty City Stories

Hvis du har bare lidt kendskab til PlayStation eller Xbox spil, så kender du formentlig også det meget populære spil Grand Theft Auto, som producenten Rockstar står bag.

Rockstar har også tidligere udgivet forskellige versioner af deres spil til smartphones og tablets.

 – Få GTA San Andreas på din smartphone

Og kort før jul blev spillet Grand Theft Auto – Liberty City Stories frigivet til iPad og iPhone. Et spil der faktisk oprindeligt kom på markedet i 2005. Spillet virker meget som det originale spil var dengang. Det er dog blevet tilpasset det mobile format, hvilket blandt andet gør at missionerne er blevet kortere og betjeningen er optimeret til betjening på touchskærmene.

 – 27 millioner spiller Subway Surfers dagligt

Du kan downloade Grand Theft Auto – Liberty City Stories til iPhone 5- og iPhone 6-modellerne, samt 4. generation af iPad, iPad Air, iPad Air 2 og iPad Mini 2, 3 og 4. Derudover er det også understøttet på iPad Pro.

Du kan downloade GTA Liberty City i Apples App Store, det koster 55 kroner.

Mere til historien

Det første Grand Theft Auto blev frigivet i 1997 og det nyeste kom i 2013, hvor det populære Grand Theft Auto V kom.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram