Få GTA San Andreas på din smartphone

Det klassiske spil Grand Theft Auto: San Andreas er nu på vej ud til Android, iOS og Windows Phone - det forventes at være klar i løbet af december måned.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas er på vej til Android, iOS og Windows Phone i løbet af december måned

PlayStation 2 klassikeren Grand Theft Auto: San Andreas er på vej til mobile enheder, og uanset om du har en iOS, Android eller Windows Phone, så vil du inden længe være i stand til at spille det populære spil på din smartphone eller tablet. Det forventes, at spillet er klar i løbet af december måned. Det skriver Eurogamer.net.

Tidligere har også GTA 3 og GTA: Vice City været tilgængelige til mobilplatformen, men Rockstar lover, at GTA: San Andreas bliver den flotteste udgave, af dette klassiske spil. Foruden det grafisk bliver forbedret, så vil det også blive mere touchskærms-venligt end de tidligere versioner.

Man kan vælge tre forskellige kontrol-layouts, som kan gøre det nemmere at styre hovedpersonen igennem universet i GTA: San Andreas.

Den endelige pris og udgivelsesdato er endnu ukendt, men spillet skulle altså være klar i løbet af december måned.

Mere til historien

Det er spiludvikleren Rockstar, som står bag det populære GTA: San Andreas spil. I september måned kom den nyeste udgave af GTA, GTA V, til PlayStation 3 og Xbox 360.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram