Mastercard klar med digital tegnebog i skandinavien

Mobilbetaling er det nye sort, og selvfølgelig er Mastercard også med på mode. Deres digitale tegnebog, MasterPass, lanceres nu i Sverige.

Masterpass fra Mastercard

Masterpass fra Mastercard

Mastercard er ude med sin digitale tegnebog, MasterPass, i en række af lande, hvor skandinavien hidtil ikke har været med. Tjenesten debut i Sverige, som dermed kan bryste sig af, at være det første land i Skandinavien til at bruge MasterPass, der er særligt anvendelig i forhold til shopping og køb i apps.

Forbrugere kan gemme betalings- og leveringsoplysninger sikkert med MasterPass, og derefter anvende tjenesten til at betale nemt, sikkert og hurtigt fra en hvilken som helst digital enhed.

Det tjenesten bryster sig med er at være en hjælp til dig, der handler meget via mobilen – eller online, da den gør hele betalingsprocessen meget hurtigere, simpelt og sikkert, lyder det fra Mastercard.

Det er med bankerne Swedbank, SEB og Nordea at MasterPass lanceres i Sverige, men inden for kort tid vil ICA Banken og Resurs Bank også komme med på vognen.

MasterPass i Danmark

Det fremgår at tjenesten snart vil lanceres i Norge og dermed breder sig længere ud i Skandinavien, men hvornår vi får tjenesten at se på vores kanter, vides endnu ikke hundrede procent. Dog er MasterCard ved at afklare et samarbejde med en række danske partnere.

MasterPass er tilgængeligt på 27 markeder rundt i verden, hvor 13 af dem er i Europa.

Mere til historien

Mobilbetaling er et hit, ikke mindst herhjemme, hvor MobilePay tager mere og mere over i danskernes almene betaling.

Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder – danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram