Mastercard klar med digital tegnebog i skandinavien

0

Mobilbetaling er det nye sort, og selvfølgelig er Mastercard også med på mode. Deres digitale tegnebog, MasterPass, lanceres nu i Sverige.

Masterpass fra Mastercard
Masterpass fra Mastercard

Mastercard er ude med sin digitale tegnebog, MasterPass, i en række af lande, hvor skandinavien hidtil ikke har været med. Tjenesten debut i Sverige, som dermed kan bryste sig af, at være det første land i Skandinavien til at bruge MasterPass, der er særligt anvendelig i forhold til shopping og køb i apps.

Forbrugere kan gemme betalings- og leveringsoplysninger sikkert med MasterPass, og derefter anvende tjenesten til at betale nemt, sikkert og hurtigt fra en hvilken som helst digital enhed.

Det tjenesten bryster sig med er at være en hjælp til dig, der handler meget via mobilen – eller online, da den gør hele betalingsprocessen meget hurtigere, simpelt og sikkert, lyder det fra Mastercard.

Det er med bankerne Swedbank, SEB og Nordea at MasterPass lanceres i Sverige, men inden for kort tid vil ICA Banken og Resurs Bank også komme med på vognen.

MasterPass i Danmark

Det fremgår at tjenesten snart vil lanceres i Norge og dermed breder sig længere ud i Skandinavien, men hvornår vi får tjenesten at se på vores kanter, vides endnu ikke hundrede procent. Dog er MasterCard ved at afklare et samarbejde med en række danske partnere.

MasterPass er tilgængeligt på 27 markeder rundt i verden, hvor 13 af dem er i Europa.

Mere til historien

Mobilbetaling er et hit, ikke mindst herhjemme, hvor MobilePay tager mere og mere over i danskernes almene betaling.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer