Derfor lander mobilen altid med skærmen nedad

0

Pudsigt nok, så lander mobilen oftest med skærmen nedad, når man taber den. Det har en forsker set nærmere på.

Ødelagt skærm (Foto: Telenor)
Ødelagt skærm (Foto: Telenor)

De fleste mobilejere har formentlig mindst bare én gang oplevet, at tabe deres mobiltelefon og underligt nok, så lander den oftest – næsten altid – med skærmen nedad. Faktisk viser en undersøgelse, at den lander med skærmen nedad mindst 60 procent af gangene. Det skriver Daily Mail.

Det er Motorola, som har hyret en forsker, ved navn Richard Matthews, til at undersøge, hvorfor den lander som den gør, når man taber den. Der er et led i markedsføringen af deres ”ShatterShield”-teknologi, de har lanceret fornylig.

 – Ødelagt mobil? Få en anden med det samme

Richard Matthews konkluderede, at en af de vigtigste grunde til, at telefonen lander som den gør er, at de fleste holder deres telefon med fingerne placeret under tyngdepunktet, hvilket gør det muligt for telefonen at ”svippe” imellem fingrene. Hvilket angiveligt øger sandsynligheden for, at telefonen lander med skærmen nedad.

Forsøger man at fange telefonen og undgå den falder, ja så kan det faktisk også gøre faldet og de efterfølgende skader langt være end hvis man blot lader mobilen falde til jorden.

 – Uautoriseret reparation kan aflive din iPhone

Ødelægges skærmen koster det ofte en pæn sjat penge og i nogle tilfælde kan du også miste din garanti på telefonen, hvis du benytter uautoriserede værksteder.

Mere til historien

Har du oplevet at tabe din telefon? Og hvis ja, kan du så nikke genkendende til, at den oftest lander med skærmen nedad?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer