Bilkas indkøbsapp understøtter nu Apple Watch

3

KORT NYT: Bilka har i deres indkøbs-applikation indarbejdet understøttelse af Apple Watch.

Bilkas indkøbsapp på Apple Watch
Bilkas indkøbsapp på Apple Watch

I Bilkas indkøbsliste applikation til iPhone udvides funktionaliteten nu til understøttelse af Apple Watch. På den måde kan kunder så at sige, holde begge hænder på rattet, uden at tage telefonen op af lommen.

Indkøbslisten kan nu vises på Apple Watch skærmen, og synkroniserer løbende med telefonen. Er indkøbslisten delt med en anden person, tilrettes indkøbslisten så alle parter kan se, hvad der er lagt i vognen.

En af de smarte funktioner i Bilkas app er, at indkøbslisten er organiseret, så varerne vises i den rækkefølge som passer til varehusets indretning. På den måde undgår man som kunde for mange spildte skridt frem og tilbage mellem varekategorierne.

Med applikationen kan varen også scannes med telefonens kamera, hvis man er i tvivl om den aktuelle pris.

Bilkas app findes også til Android, men der er ingen understøttelse af smartwatches med Android Wear.

– “Vi har pt. valgt ikke at udvikle en app til Android Wear. Det skyldes dels at Apples kunder oftest er dem der er mest fremme med brug af ny teknologi. Og dels at det er et forsøg på at se, hvordan kunderne tager den nye feature til sig. Hvis udbredelsen af disse wearable devices stiger, og det er noget som kunderne vil bruge, så vil det selvfølgelig påvirke vores planer fremadrettet,” forklarer Allan Severinsen, chef for digital udvikling i Dansk Supermarked Group til MereMobil.dk.

Hent Bilka til iOS eller Android her.

Bilka er klar med mobilbetaling

En to-do applikation som Wunderlist kan også benyttes til indkøbsliste, og har ligeledes understøttelse af Apple Watch.

Mere til historien

Når du har installeret Bilkas app på iPhone skal du i Apple Watch applikationen vælge ”vis app på Apple Watch” for at overføre den til uret, med mindre du har sat automatisk installation op.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer