Tre tips til Black Friday – hold hovedet koldt

0

På Black Friday står de erhvervsdrivende i kø med gode tilbud, men du bør have fornuften med dig, inden du slår til.

I dag er ikke en helt almindelig fredag, det er nemlig Black Friday, hvilket betyder, at vi nærmest bliver bombarderet med gode tilbud på nettet og når vi går på weekend-indkøb i det lokale supermarked. Især varerne i gadget og elektronik-afdelingen er i dag udstyret med prisskilte, der kan være ganske svære at modstå.

Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.
Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.

Selvom der uden tvivl kan være penge at spare, er det nu alligevel en god idé at slå koldt vand i blodet, inden man hiver tegnedrengen op ad baglommen og eksempelvis investerer i en ny tablet eller smartphone, hvilket dog kan være lettere sagt end gjort, særligt i disse tider, hvor vi bliver udsat for højtråbende reklamer i fjernsynet og lokkende kataloger i postkassen.

Derfor har vi her på MereMobil.dk, valgt at samle tre gode råd, der kan være med til at sikre en god Black Friday og forhåbentlig forhindre en fortrydelse af købet, inden du når at få taget det i brug.

1. Tjek prisen
Et godt råd i jagten på det helt rigtige tilbud, er at tjekke op på varens oprindelige pris, hvilket typisk vil stå opført, under den nuværende pris på produktet. Ved at tjekke den oprindelige pris, har du mulighed for at se, hvor meget du reelt sparer på produktet.

2. Sammenlign priserne
Et andet råd, som er værd at tage med sig ud i tilbudsjunglen, er at sammenligne prisen på produktet, med hvad produktet udbydes til hos andre webshops og butikker. Dette kan gøres manuelt, men vi anbefaler at benytte et værktøj, som eksempelvis Pricerunner eller Kelkoo.dk, som begge er hjemmesider, der er designet, til at vise dig, hvor et givent produkt, kan findes til den bedste pris.

3. Hold hovedet koldt
Tredje og sidste råd, vi vil give dig med på vejen, er at holde hovedet koldt. Eksempelvis er det en god idé at overveje om du virkeligt har brug for at investere i en ny smartphone nu, eller om du godt kan vente lidt endnu. Når det kommer til elektronik og gadgets, er det nemlig ofte tilfældet, at prisen vil dale løbende, i takt med at produktet ældes. Du kan derfor muligvis finde telefonen eller iPad’en billigere om to måneder, sammenlignet med prisen i dag.

Mere til historien

At Black Friday er ganske populært her i landet, fik vi bevis for fredag nat, hvor en håndfuld webshops, måtte bukke under for presset, blandt andet oplevede Elgiganten og Fona tekniske udfordringer.

Læs også
– Find det bedste tilbud fra mobilen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer