Tre tips til Black Friday – hold hovedet koldt

På Black Friday står de erhvervsdrivende i kø med gode tilbud, men du bør have fornuften med dig, inden du slår til.

I dag er ikke en helt almindelig fredag, det er nemlig Black Friday, hvilket betyder, at vi nærmest bliver bombarderet med gode tilbud på nettet og når vi går på weekend-indkøb i det lokale supermarked. Især varerne i gadget og elektronik-afdelingen er i dag udstyret med prisskilte, der kan være ganske svære at modstå.

Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.

Det kan gå voldsomt for sig, når tilbudende lokker. Her er det et billede fra USA.

Selvom der uden tvivl kan være penge at spare, er det nu alligevel en god idé at slå koldt vand i blodet, inden man hiver tegnedrengen op ad baglommen og eksempelvis investerer i en ny tablet eller smartphone, hvilket dog kan være lettere sagt end gjort, særligt i disse tider, hvor vi bliver udsat for højtråbende reklamer i fjernsynet og lokkende kataloger i postkassen.

Derfor har vi her på MereMobil.dk, valgt at samle tre gode råd, der kan være med til at sikre en god Black Friday og forhåbentlig forhindre en fortrydelse af købet, inden du når at få taget det i brug.

1. Tjek prisen
Et godt råd i jagten på det helt rigtige tilbud, er at tjekke op på varens oprindelige pris, hvilket typisk vil stå opført, under den nuværende pris på produktet. Ved at tjekke den oprindelige pris, har du mulighed for at se, hvor meget du reelt sparer på produktet.

2. Sammenlign priserne
Et andet råd, som er værd at tage med sig ud i tilbudsjunglen, er at sammenligne prisen på produktet, med hvad produktet udbydes til hos andre webshops og butikker. Dette kan gøres manuelt, men vi anbefaler at benytte et værktøj, som eksempelvis Pricerunner eller Kelkoo.dk, som begge er hjemmesider, der er designet, til at vise dig, hvor et givent produkt, kan findes til den bedste pris.

3. Hold hovedet koldt
Tredje og sidste råd, vi vil give dig med på vejen, er at holde hovedet koldt. Eksempelvis er det en god idé at overveje om du virkeligt har brug for at investere i en ny smartphone nu, eller om du godt kan vente lidt endnu. Når det kommer til elektronik og gadgets, er det nemlig ofte tilfældet, at prisen vil dale løbende, i takt med at produktet ældes. Du kan derfor muligvis finde telefonen eller iPad’en billigere om to måneder, sammenlignet med prisen i dag.

Mere til historien

At Black Friday er ganske populært her i landet, fik vi bevis for fredag nat, hvor en håndfuld webshops, måtte bukke under for presset, blandt andet oplevede Elgiganten og Fona tekniske udfordringer.

Læs også
– Find det bedste tilbud fra mobilen

Få styr på de nye energimærker

EU har ændret energimærkningen for TV og elektroniske skærme samt hårdehvidevarer. Nu er de slut med at gå efter A+++. Læs om de nye energimærker her.

(mere…)
Pas på med konkurrencer – sælger dit telefonnummer

TIP: Vind en iPad... Undlad at falde i fælden. Konkurrencerne er designet med henblik på at sælge dit telefonnummer og mailadresse.

(mere…)
Netflix-kunderne har krav på kompensation

Når Netflix skærer 25 procent af billedkvaliteten har kunderne krav på kompensation, lyder det fra en ekspert.

(mere…)
Corona-karantæne giver øget dataforbrug

Covid-19 er skyld i, at datatrafikken er steget markant de seneste dage – og formentlig ikke toppet endnu. Det viser nye tal fra et teleselskab.

(mere…)
Stor dansk netbutik ramt af pakkekaos op til jul

En tsunami af bestillinger har udløst et pakkekaos hos en stor netbutik, der har trukket både bestyrelsesformanden og direktøren ud på lageret for at pakke.

(mere…)
Se dig for når priserne går helt i sort – Black Friday 2019

Pas på priserne! Black Friday giver ikke altid de billigste priser. Se hvad danskerne jagter på Black Friday-udsalget, og hvordan du gør den bedste handel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram