Find det bedste tilbud fra mobilen

0

TIP: Skal du holde en fest eller blot købe lidt mere ind til lageret, så snyd ikke dig selv for et godt tilbud.

Kender du denne situation? Du står med indkøbssedlen, og du bander og svovler allerede over, hvor dyrt det er at købe kød, cola og bleer – endda før du har sat foden i supermarkedet. Og kunne du tænke dig at spare lidt på budgettet, så der kunne blive råd til en tur på restaurant Bones på lørdag i stedet for et besøg på restaurant “den gyldne måge”?

Så hedder løsningen tilbudsjagt, og den kloge mobil-entusiast lader selvfølgelig andre gøre arbejdet for sig i stedet for at gennemtrawle alle ugens tilbudsaviser.

Etilbudsavis gør arbejder for dig

Løsningen hedder Etilbudsavis, som har en gratis applikation til både Android, Windows Phone og iOS. Applikationen fungerer på den måde, at man indtaster den vare man leder efter, og så gennemsøger Etilbudsavis applikationen alle aktuelle tilbudsaviser i dens database. Søger man f.eks. på cola, så finder applikationen alle tilbud på cola i butikker i nærheden.

Man kan oven i købet definere, hvor langt man gider køre efter tilbuddet, så man undgår at skulle tage bilen og køre 20 km, når man ved, at man ikke gider cykle længere ned 2 km efter tilbuddet.

Bruger man aktivt applikationen og finder de bedste tilbud, så bliver der hurtigt sparet mange penge, og det tager kun 5 minutter.

Mere til historien

Hvis du ikke leder efter et specifikt tilbud, så kan du læse de fulde tilbudsaviser via applikationen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer