iOS: Roligere tastatur – vis taster med små bogstaver

TIP: Synes du det er irriterende, at dit tastatur på din iOS-enhed ”hopper” rundt og viser både store og små bogstaver, så kan det slås fra. Se hvordan her.

Nyt tastatur på iOS 9

Nyt tastatur på iOS 9

Apple har med iOS 9 opdateringen givet brugerne af iPhone og iPad en række nye små funktioner, som man enten hader eller elsker.

En af disse funktioner, som skiller vandene, giver muligheden for at se på tastaturet, om man skriver med små eller store bogstaver. Når den skifter mellem disse kan det for nogle se ud, som om tastaturet ”hopper” og derfor virker det lidt uroligt for øjnene. Og dette irriterer altså flere brugere.

 - Tre begyndertips til din iPhone

Funktionen er dog formentlig blevet tilføjet med iOS 9, da andre brugere måske har klaget over det ikke var muligt, at se om man havde aktiveret SHIFT-knappen eller ej, ja så har Apple ændret i tastaturet i iOS 9 så alle bogstaver nu vises som enten store eller små, alt efter om SHIFT er aktiveret eller ej.

Er du en af dem, der synes det er vildt irriterende, så kan du heldigvis slå det fra.

 - TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Funktionen er slået til som standard, så har det ikke generet dig behøver du ikke foretage dig noget. Men ellers guider vi dig herunder til, hvordan funktionen slås fra.

Sådan slår du det fra

Hvis du ønsker at slå "de hoppende bogstaver" fra, så skal du gå ind i ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Tilgængelighed” – ”Tastatur” – ”Vis taster med små bogstaver” (denne slås enten til eller fra afhængig af om du ønsker funktionen eller ej).

Mere til historien

Husk du altid kan se forskellige tips i vores Tips-kategori, hvor der er flere tips til iPhone, men også tips til Android, Windows Phone og forskellige app-tips.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram