iOS: Roligere tastatur – vis taster med små bogstaver

TIP: Synes du det er irriterende, at dit tastatur på din iOS-enhed ”hopper” rundt og viser både store og små bogstaver, så kan det slås fra. Se hvordan her.

Nyt tastatur på iOS 9

Nyt tastatur på iOS 9

Apple har med iOS 9 opdateringen givet brugerne af iPhone og iPad en række nye små funktioner, som man enten hader eller elsker.

En af disse funktioner, som skiller vandene, giver muligheden for at se på tastaturet, om man skriver med små eller store bogstaver. Når den skifter mellem disse kan det for nogle se ud, som om tastaturet ”hopper” og derfor virker det lidt uroligt for øjnene. Og dette irriterer altså flere brugere.

 – Tre begyndertips til din iPhone

Funktionen er dog formentlig blevet tilføjet med iOS 9, da andre brugere måske har klaget over det ikke var muligt, at se om man havde aktiveret SHIFT-knappen eller ej, ja så har Apple ændret i tastaturet i iOS 9 så alle bogstaver nu vises som enten store eller små, alt efter om SHIFT er aktiveret eller ej.

Er du en af dem, der synes det er vildt irriterende, så kan du heldigvis slå det fra.

 – TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Funktionen er slået til som standard, så har det ikke generet dig behøver du ikke foretage dig noget. Men ellers guider vi dig herunder til, hvordan funktionen slås fra.

Sådan slår du det fra

Hvis du ønsker at slå “de hoppende bogstaver” fra, så skal du gå ind i ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Tilgængelighed” – ”Tastatur” – ”Vis taster med små bogstaver” (denne slås enten til eller fra afhængig af om du ønsker funktionen eller ej).

Mere til historien

Husk du altid kan se forskellige tips i vores Tips-kategori, hvor der er flere tips til iPhone, men også tips til Android, Windows Phone og forskellige app-tips.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram