iOS: Roligere tastatur – vis taster med små bogstaver

3

TIP: Synes du det er irriterende, at dit tastatur på din iOS-enhed ”hopper” rundt og viser både store og små bogstaver, så kan det slås fra. Se hvordan her.

Nyt tastatur på iOS 9
Nyt tastatur på iOS 9

Apple har med iOS 9 opdateringen givet brugerne af iPhone og iPad en række nye små funktioner, som man enten hader eller elsker.

En af disse funktioner, som skiller vandene, giver muligheden for at se på tastaturet, om man skriver med små eller store bogstaver. Når den skifter mellem disse kan det for nogle se ud, som om tastaturet ”hopper” og derfor virker det lidt uroligt for øjnene. Og dette irriterer altså flere brugere.

 – Tre begyndertips til din iPhone

Funktionen er dog formentlig blevet tilføjet med iOS 9, da andre brugere måske har klaget over det ikke var muligt, at se om man havde aktiveret SHIFT-knappen eller ej, ja så har Apple ændret i tastaturet i iOS 9 så alle bogstaver nu vises som enten store eller små, alt efter om SHIFT er aktiveret eller ej.

Er du en af dem, der synes det er vildt irriterende, så kan du heldigvis slå det fra.

 – TIP: 10 tips der forlænger batteritiden på din iPhone

Funktionen er slået til som standard, så har det ikke generet dig behøver du ikke foretage dig noget. Men ellers guider vi dig herunder til, hvordan funktionen slås fra.

Sådan slår du det fra

Hvis du ønsker at slå “de hoppende bogstaver” fra, så skal du gå ind i ”Indstillinger” – ”Generelt” – ”Tilgængelighed” – ”Tastatur” – ”Vis taster med små bogstaver” (denne slås enten til eller fra afhængig af om du ønsker funktionen eller ej).

Mere til historien

Husk du altid kan se forskellige tips i vores Tips-kategori, hvor der er flere tips til iPhone, men også tips til Android, Windows Phone og forskellige app-tips.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer