BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon – BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

BlackBerry har ikke haft en hel så god position på markedet de seneste par år, hvilket også har resulteret i deres første enhed med Android – BlackBerry Priv.

 – Nu er Tizen større end BlackBerry

Skærmbillede fra Crackberry

Skærmbillede fra Crackberry

Priv er en enhed med et “slide out” tastatur, hvilket firmaet åbenbart mener der skulle være en stor målgruppe for. Enheden er blevet relativt positivt anmeldt rundt omkring, men er dog ikke spået til at få en lys fremtid i vente.

Nu er der et nyt læk fra siden CrackBerry, der viser billeder af den kommende enhed fra BlackBerry, Vienna, der efter sigende skulle have et “always present” tastatur, ligesom normen var det fra snart et årti siden.

Det er dog slet ikke til at sige om hvorvidt der er noget hold i rygtet, men vi må vente at se, om der kommer flere læks omkring denne enhed, hvilket der formentlig gør, da BlackBerry aldrig har været de bedste til at holde noget skjult.

Mere til historien

Samsungs relativt beskedne platform Tizen OS, der er at finde i få smartphones, Gear S2 og flere smart TV’s, er faktisk blevet større end BlackBerry her fornylig.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram