BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon – BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

BlackBerry har ikke haft en hel så god position på markedet de seneste par år, hvilket også har resulteret i deres første enhed med Android – BlackBerry Priv.

 – Nu er Tizen større end BlackBerry

Skærmbillede fra Crackberry

Skærmbillede fra Crackberry

Priv er en enhed med et “slide out” tastatur, hvilket firmaet åbenbart mener der skulle være en stor målgruppe for. Enheden er blevet relativt positivt anmeldt rundt omkring, men er dog ikke spået til at få en lys fremtid i vente.

Nu er der et nyt læk fra siden CrackBerry, der viser billeder af den kommende enhed fra BlackBerry, Vienna, der efter sigende skulle have et “always present” tastatur, ligesom normen var det fra snart et årti siden.

Det er dog slet ikke til at sige om hvorvidt der er noget hold i rygtet, men vi må vente at se, om der kommer flere læks omkring denne enhed, hvilket der formentlig gør, da BlackBerry aldrig har været de bedste til at holde noget skjult.

Mere til historien

Samsungs relativt beskedne platform Tizen OS, der er at finde i få smartphones, Gear S2 og flere smart TV’s, er faktisk blevet større end BlackBerry her fornylig.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.