BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

0

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon – BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

BlackBerry har ikke haft en hel så god position på markedet de seneste par år, hvilket også har resulteret i deres første enhed med Android – BlackBerry Priv.

 – Nu er Tizen større end BlackBerry

Skærmbillede fra Crackberry
Skærmbillede fra Crackberry

Priv er en enhed med et “slide out” tastatur, hvilket firmaet åbenbart mener der skulle være en stor målgruppe for. Enheden er blevet relativt positivt anmeldt rundt omkring, men er dog ikke spået til at få en lys fremtid i vente.

Nu er der et nyt læk fra siden CrackBerry, der viser billeder af den kommende enhed fra BlackBerry, Vienna, der efter sigende skulle have et “always present” tastatur, ligesom normen var det fra snart et årti siden.

Det er dog slet ikke til at sige om hvorvidt der er noget hold i rygtet, men vi må vente at se, om der kommer flere læks omkring denne enhed, hvilket der formentlig gør, da BlackBerry aldrig har været de bedste til at holde noget skjult.

Mere til historien

Samsungs relativt beskedne platform Tizen OS, der er at finde i få smartphones, Gear S2 og flere smart TV’s, er faktisk blevet større end BlackBerry her fornylig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer