BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon - BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

BlackBerry har ikke haft en hel så god position på markedet de seneste par år, hvilket også har resulteret i deres første enhed med Android - BlackBerry Priv.

 - Nu er Tizen større end BlackBerry

Skærmbillede fra Crackberry

Skærmbillede fra Crackberry

Priv er en enhed med et "slide out" tastatur, hvilket firmaet åbenbart mener der skulle være en stor målgruppe for. Enheden er blevet relativt positivt anmeldt rundt omkring, men er dog ikke spået til at få en lys fremtid i vente.

Nu er der et nyt læk fra siden CrackBerry, der viser billeder af den kommende enhed fra BlackBerry, Vienna, der efter sigende skulle have et "always present" tastatur, ligesom normen var det fra snart et årti siden.

Det er dog slet ikke til at sige om hvorvidt der er noget hold i rygtet, men vi må vente at se, om der kommer flere læks omkring denne enhed, hvilket der formentlig gør, da BlackBerry aldrig har været de bedste til at holde noget skjult.

Mere til historien

Samsungs relativt beskedne platform Tizen OS, der er at finde i få smartphones, Gear S2 og flere smart TV's, er faktisk blevet større end BlackBerry her fornylig.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram