Steve Jobs enke har forsøgt at forhindre ny film

0

Han fremstilles for ond og umenneskelig, sådan lyder det fra Steve Jobs enke, der har forsøgt at få ny film om Apples tidligere chef stoppet.

Filmplakaten til filmen Steve Jobs
Filmplakaten til filmen Steve Jobs

Apples tidligere topchef, den nu afdøde Steve Jobs, skildres ifølge hans kone Laurene Powell Jobs som ”ond og umenneskelig” i den nye film ”Steve Jobs”. Filmen er baseret på den officielle biografi af samme navn, der er skrevet af Walter Isaacson. Det skriver The Wall Street Journal.

 – BAGGRUND: Steve Jobs største bedrifter

Laurene Powell Jobs har, ifølge Wall Street Journal, forsøgt at få filmen stoppet flere gange. Det skriver Cnet.com.

Både bogen og filmen har også mødt kritik fra venner, kollegaer og Steve Jobs afløser i Apple, Tim Cook. Det er særligt skildringen af hans forhold til Steve Wozniak, Joanna Hoffman og hans første datter, Lisa Brennan-Jobs, der kritiseres.

Medstifteren af Apple, Steve Wozniak, har dog udtalt at filmen skildrer den tidligere Apple-chef’s personlighed godt. Det skal også her nævnes, at Steve Wozniak var konsulent under tilblivelsen af filmen.

Laurene Powell Jobs var også imod biografien af Walter Isaacson, da denne udkom for år tilbage.

De første anmeldelser i USA har været rigtig flotte, så forventningerne er store til Danny Boyles film om Steve Jobs. Det er Oscar-vinder Aaron Sorkin, der har lavet manuscriptet og rollelisten byder på navne som Seth Rogen, Kate Winslet og Jeff Daniels, samt Michael Fassbender i hovedrollen.

 – Ny trailer klar for kommende Steve Jobs-film

Filmen har premiere i de amerikanske biografer fredag den 23. oktober og ventes til Danmark i starten af 2016 – nærmere bestemt den 21. januar, ifølge Kino.dk.

Mere til historien

Tidligere har Ashton Kutcher også spillet Steve Jobs i filmen ”Jobs”, der også fik mange rosende ord med på vejen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer