Steve Jobs enke har forsøgt at forhindre ny film

Han fremstilles for ond og umenneskelig, sådan lyder det fra Steve Jobs enke, der har forsøgt at få ny film om Apples tidligere chef stoppet.

Filmplakaten til filmen Steve Jobs

Filmplakaten til filmen Steve Jobs

Apples tidligere topchef, den nu afdøde Steve Jobs, skildres ifølge hans kone Laurene Powell Jobs som ”ond og umenneskelig” i den nye film ”Steve Jobs”. Filmen er baseret på den officielle biografi af samme navn, der er skrevet af Walter Isaacson. Det skriver The Wall Street Journal.

 - BAGGRUND: Steve Jobs største bedrifter

Laurene Powell Jobs har, ifølge Wall Street Journal, forsøgt at få filmen stoppet flere gange. Det skriver Cnet.com.

Både bogen og filmen har også mødt kritik fra venner, kollegaer og Steve Jobs afløser i Apple, Tim Cook. Det er særligt skildringen af hans forhold til Steve Wozniak, Joanna Hoffman og hans første datter, Lisa Brennan-Jobs, der kritiseres.

Medstifteren af Apple, Steve Wozniak, har dog udtalt at filmen skildrer den tidligere Apple-chef’s personlighed godt. Det skal også her nævnes, at Steve Wozniak var konsulent under tilblivelsen af filmen.

Laurene Powell Jobs var også imod biografien af Walter Isaacson, da denne udkom for år tilbage.

De første anmeldelser i USA har været rigtig flotte, så forventningerne er store til Danny Boyles film om Steve Jobs. Det er Oscar-vinder Aaron Sorkin, der har lavet manuscriptet og rollelisten byder på navne som Seth Rogen, Kate Winslet og Jeff Daniels, samt Michael Fassbender i hovedrollen.

 - Ny trailer klar for kommende Steve Jobs-film

Filmen har premiere i de amerikanske biografer fredag den 23. oktober og ventes til Danmark i starten af 2016 – nærmere bestemt den 21. januar, ifølge Kino.dk.

Mere til historien

Tidligere har Ashton Kutcher også spillet Steve Jobs i filmen ”Jobs”, der også fik mange rosende ord med på vejen.

Steve Jobs død, iPhone 4S og Siri er nu 10 år

TILBAGEBLIK: Det er nu 10 år siden, at Apple præsenterede Siri, samt den populære iPhone 4S. Men det er også 10 år siden, at Steve Jobs døde.

(mere…)
Ville Steve Jobs godkende ny de iPhones?

Steve Jobs var Apples grundlægger og manden bag mange genistreger. Men hvad ville han mon tænke om den nye iPhone?

(mere…)
Steve Jobs sidste værk snart klar til åbning

Det nye Apple hovedkontor, Apple Park, åbner i april. Det er Apples-grundlæggeren, Steve Jobs sidste værk.

(mere…)
40 år med revolutionære Apple

TILLYKKE: Apple blev først interessante med iPod, iTunes og iPhone. Trods hån fra modstandere har Apple totalt revolutioneret mobilbranchen.

(mere…)
Det betyder i’et i iPhone, iPad, iPod og iMac

Det lille "i" går igen og igen på Apples produkter, men hvad står i’et egentlig for? Få svaret her.

(mere…)
Steve Jobs største bedrifter

BAGGRUND: Manden bag de ikoniske Apple-produkter, Steve Jobs, forlod verden tidligt, men han udrettede en masse i IT-verdenen inden. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram