iPad Pro i handlen første uge i november

1

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så lander Apples nye store iPad Pro i butikkerne første fredag i november.

iPad Pro
iPad Pro

Apple lancerede under deres store event i september måned en ny ”iPad”, men den adskiller sig fra de tidligere modeller med dens enorme skærm.

Navnet er iPad Pro og skærmen er på hele 12,9 tommer, samt du kan købe tastatur og styluspennen Apple Pencil som tilbehør.

 – iPad Pro på 12,9 tommer er en realitet

Rygterne har længe floreret om, hvornår salgsstarten for iPad Pro bliver. Men skal man tro de seneste rygter, så ventes Apple at starte salget af iPad Pro i næste uge – nærmere præcis forsalg fra den 2.november, mens den officielle salgsstart skulle hedde fredag den 6. november 2015.

Rygterne om den snarlige salgsstart er for alvor blevet aktuelle siden Apple er blevet godkendt af FCC. Det skriver International Business Times.

iPad Pro med Apple Pencil
iPad Pro med Apple Pencil

Prisen for iPad Pro med WiFi og 32 GB hukommelse er på 799 dollars, hvilket er den mindste udgave. Mens den største udgave har 128 GB, WiFi og LTE og en pris på 1.079 dollars.

 – iPhone sælges stadig i millioner, men iPad halter igen

Er man interesseret i tilbehøret Apple Pencil og Smart Keyboard, så skulle prisen på disse være henholdsvis 99 dollars og 169 dollars.

Om danskerne også vil kunne købe iPad Pro i næste uge er endnu uvist, da der er tale om rygter og Apple altså ikke har meldt noget officielt ud.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når dansk tilgængelighed og pris offentliggøres.

Mere til historien

Apple har også netop startet salget af deres fjerde generation af Apple TV.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer