iOS 9.2 Public Beta 1 er nu tilgængelig

Apple har frigivet iOS 9.2 i den første betaversion kort efter den officielle frigivelse af iOS 9.1. Der er dog indtil videre ikke de vilde nyheder i iOS 9.2.

iOS 9Apple har netop frigivet deres iOS 9.2 Public Beta 1. Hvor det indtil iOS 9 kun var udviklere, som kunne se nærmere på iOS-versionerne inden den officielle frigivelse er det altså nu også muligt for ”almindelige” mennesker.

Har du været med på betaversionerne siden iOS 9 Public Beta 1, så kan du downloade din iOS-opdatering til iOS 9.2 direkte på enheden. Når du har downloadet den kan du ikke gå tilbage til ældre versioner af iOS.

Med den nye opdatering er der dog ikke nogle store ændringer, det er mere fejlrettelser. Der kan dog komme større ændringer til inden den endelige iOS 9.2 version er klar, da der tilføjes løbende på betaversionerne. Det skriver Macrumors.com.

iOS 9.1 blev frigivet i den officielle version i sidste uge, så der er formentlig noget tid og nogle betaversioner på vej inden iOS 9.2 frigives officielt.

 – Ny stor iPhone-opdatering klar – her er iOS 9.1

Alle med en iOS-enhed og et Apple-ID kan tilmelde sig disse betaversioner. Det sker på Apples hjemmeside – du se nærmere på Apples hjemmeside.

Mere til historien

Der er nu 6 ud af 10 iOS-enheder, som har den nyeste iOS 9 installeret på deres enhed. Ifølge den seneste opgørelse er der helt præcist 61 procent af alle aktive iOS-enheder, der har iOS 9 installeret. Det er dog kun en lille stigning siden den 5. oktober 2015, hvor der var 57 procent, som havde den nyeste iOS 9 software.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram