iOS 9.2 Public Beta 1 er nu tilgængelig

5

Apple har frigivet iOS 9.2 i den første betaversion kort efter den officielle frigivelse af iOS 9.1. Der er dog indtil videre ikke de vilde nyheder i iOS 9.2.

iOS 9Apple har netop frigivet deres iOS 9.2 Public Beta 1. Hvor det indtil iOS 9 kun var udviklere, som kunne se nærmere på iOS-versionerne inden den officielle frigivelse er det altså nu også muligt for ”almindelige” mennesker.

Har du været med på betaversionerne siden iOS 9 Public Beta 1, så kan du downloade din iOS-opdatering til iOS 9.2 direkte på enheden. Når du har downloadet den kan du ikke gå tilbage til ældre versioner af iOS.

Med den nye opdatering er der dog ikke nogle store ændringer, det er mere fejlrettelser. Der kan dog komme større ændringer til inden den endelige iOS 9.2 version er klar, da der tilføjes løbende på betaversionerne. Det skriver Macrumors.com.

iOS 9.1 blev frigivet i den officielle version i sidste uge, så der er formentlig noget tid og nogle betaversioner på vej inden iOS 9.2 frigives officielt.

 – Ny stor iPhone-opdatering klar – her er iOS 9.1

Alle med en iOS-enhed og et Apple-ID kan tilmelde sig disse betaversioner. Det sker på Apples hjemmeside – du se nærmere på Apples hjemmeside.

Mere til historien

Der er nu 6 ud af 10 iOS-enheder, som har den nyeste iOS 9 installeret på deres enhed. Ifølge den seneste opgørelse er der helt præcist 61 procent af alle aktive iOS-enheder, der har iOS 9 installeret. Det er dog kun en lille stigning siden den 5. oktober 2015, hvor der var 57 procent, som havde den nyeste iOS 9 software.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer