Du kan ikke længere nedgradere til iOS 8

0

En masse iOS-brugere har haft problemer med den seneste opdatering, og nu lukker Apple muligheden for at nedgradere til iOS 8.4.1.

Nyt tastatur på iOS 9
Nyt tastatur på iOS 9

Apple frigav den seneste store softwareopdatering iOS 9 til iPad og iPhone den 16. september, en opdatering mange brugere har oplevet problemer med.

Det er ikke unormalt, at der er lidt fejl i nye softwareopdateringer, og derfor har Apple også en periode hvor brugere kan nedgradere til tidligere software version.

 – Problemer med iOS 9 – nedgrader til iOS 8

Og har du været ramt af problemer med iOS 9, så er det altså denne mulighed for at installere iOS 8.4.1 igen, at Apple nu lukker ned for. Dette er helt normalt og altså som det har været tidligere år.

Apple gør også deres til, at diverse fejl rettes og har allerede på nuværende tidspunkt haft udsendt to mindre softwareopdateringer til iOS 9, så den aktuelle software nu er iOS 9.0.2. Har du opdateret til en af disse eller begge, så kan du heller ikke nedgradere til iOS 9. Det skriver Pocketnow.com.

 – Apple har frigivet endnu en iOS 9-opdatering

Apple har i øvrigt frigivet den næste større opdatering til iOS 9.1 i beta 3 til udviklerne. Det er endnu uvist, hvornår denne er klar til offentligheden.

Mere til historien

Apple havde tidligere mere held ved de store softwareopdateringer end tilfældet har været de seneste gange. Om kvalitetskontrollen er blevet lækket lidt eller det skyldes alle brugere kan downloade på en gang er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer