Nu bliver Samsungs Gear VR langt mere interessant

1

Gear VR var ikke nem at få fat i førhen, og var nok mest af alt til udviklere, men nu kommer den i en forbrugerversion.

Samsung og Oculus har igen samarbejdet omkring en VR Brille, men nu mister produktet sit “Innovator Edition” i navnet, og kommer ud på markedet for alvor.

Samsung Gear VR Innovator Edition
Samsung Gear VR Innovator Edition

Første version af enheden var kun kompatibel med Note 4, og var noget lignende umuligt at få fat på i Danmark. Derudover var prisen på den forkerte side af 2000 kroner, og var derfor et produkt ment til udviklere.

Så blev en ny version lanceret sammen med Galaxy S6 og S6 Edge, og den har kunne købes i Danmark i et stykke tid, men også til en pris på omkring de 2000 kroner og stadig tiltænkt udviklere.

Men nu er der godt nyt, for ikke alene kommer Gear VR ud til forbrugerne, men den gør det også til den halve pris. Hvor prisen før var 199 dollars, ryger den nu ned på 99 dollars, hvilket er svarende til lige under 700 kroner.

Det er noget af et prisdyk, men mon ikke der kommer noget dansk moms og afgift på enheden, som får den en del op i pris. Dog vil den, selv efter danske afgifter, have en langt mere forbrugertiltænkt pris, og dermed få kvalitets VR ud til folket, som nok primært roder rundt med Googles billige Cardboards.

Ikke kun prisen er interessant

Ikke nok med at prisen er lige i øjet, så er enheden også blevet 22 procent lettere og mere komfortabel, med nye puder og tilrettet design.

Vigtigst af alt er, at brillerne vil være kompatibele med flere enheder, bl.a Galaxy S6, S6 Edge og S6 Edge+.

Mere til historien

Denne nyhed er interessant for danske VR hungrende forbrugere, men i første omgang er det kun nævnt, at enheden vil lande på det amerikanske marked omkring november.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer