Nu bliver Samsungs Gear VR langt mere interessant

Gear VR var ikke nem at få fat i førhen, og var nok mest af alt til udviklere, men nu kommer den i en forbrugerversion.

Samsung og Oculus har igen samarbejdet omkring en VR Brille, men nu mister produktet sit “Innovator Edition” i navnet, og kommer ud på markedet for alvor.

Samsung Gear VR Innovator Edition

Samsung Gear VR Innovator Edition

Første version af enheden var kun kompatibel med Note 4, og var noget lignende umuligt at få fat på i Danmark. Derudover var prisen på den forkerte side af 2000 kroner, og var derfor et produkt ment til udviklere.

Så blev en ny version lanceret sammen med Galaxy S6 og S6 Edge, og den har kunne købes i Danmark i et stykke tid, men også til en pris på omkring de 2000 kroner og stadig tiltænkt udviklere.

Men nu er der godt nyt, for ikke alene kommer Gear VR ud til forbrugerne, men den gør det også til den halve pris. Hvor prisen før var 199 dollars, ryger den nu ned på 99 dollars, hvilket er svarende til lige under 700 kroner.

Det er noget af et prisdyk, men mon ikke der kommer noget dansk moms og afgift på enheden, som får den en del op i pris. Dog vil den, selv efter danske afgifter, have en langt mere forbrugertiltænkt pris, og dermed få kvalitets VR ud til folket, som nok primært roder rundt med Googles billige Cardboards.

Ikke kun prisen er interessant

Ikke nok med at prisen er lige i øjet, så er enheden også blevet 22 procent lettere og mere komfortabel, med nye puder og tilrettet design.

Vigtigst af alt er, at brillerne vil være kompatibele med flere enheder, bl.a Galaxy S6, S6 Edge og S6 Edge+.

Mere til historien

Denne nyhed er interessant for danske VR hungrende forbrugere, men i første omgang er det kun nævnt, at enheden vil lande på det amerikanske marked omkring november.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram