Moto X Force læk på Twitter

Motorola har allerede lanceret to udgaver af deres Moto X line-up i år, nemlig Moto X Style og Moto X Play. Nu vil en tredje udgave formentlig se dagens lys.

Motorola ligger ikke på den lade side, de har allerede lanceret to udgaver af Moto X og Moto G (3rd gen) i år.

Men nu viser et læk på Twitter, at en ny model er på vej. Den vil formentlig komme til at hedde Moto X Force, og være en god mellemting i mellem de to allerede lancerede modeller.

Skærmbillede af Moto X Force

Skærmbillede af Moto X Force

Den vil nemlig, ifølge rygterne, have et kæmpe batteri på 3.760 mAh, og sammen med det store batteri, som ligger sig op ad Moto X Play, vil der være, hvad der ser ud til at være en læder bagside, som repræsentere det luksuriøse, som Moto X (2014) og Moto X Style besidder.

 – Ny topmodel fra Motorola- mød Moto X Style

Enheden vil formentlig have et display på 5,43 tommer QHD skærm, som også er en del mere overkommelig for nogle, end Moto X Style’s skærm på 5,7 tommer. Derudover vil processoren være Snapdragon 810, og der vil være 3 GB RAM og 32 eller 64 GB hukommelse.

Hovedkameraet vil være 21 megapixels, ligesom tilfældet er det i de to andre Moto X modeller, og front kameraet vil være på 5 megapixels, med hvad der ser ud til at være en frontvendt blitz, ligesom der er at finde på Moto X Style.

Kodenavnet på enheden, er Bounce, og det vides endnu ikke hvornår enheden vil blive fremvist, men mon ikke vi bliver klogere i løbet af ugen.

Det må i hvertfald siges, at Androidguys.com, har ret i følgende udtalelse: “Sounds like a monster”.

Mere til historien

Ikke kun denne enhed er rygtet, også Moto 360 Sport, har tiltrukket en masse opmærksomhed, og er også blevet lækket af samme Twitter konto, med billeder af forskellige Moto 360 varianter.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram