Moto X Force læk på Twitter

Motorola har allerede lanceret to udgaver af deres Moto X line-up i år, nemlig Moto X Style og Moto X Play. Nu vil en tredje udgave formentlig se dagens lys.

Motorola ligger ikke på den lade side, de har allerede lanceret to udgaver af Moto X og Moto G (3rd gen) i år.

Men nu viser et læk på Twitter, at en ny model er på vej. Den vil formentlig komme til at hedde Moto X Force, og være en god mellemting i mellem de to allerede lancerede modeller.

Skærmbillede af Moto X Force

Skærmbillede af Moto X Force

Den vil nemlig, ifølge rygterne, have et kæmpe batteri på 3.760 mAh, og sammen med det store batteri, som ligger sig op ad Moto X Play, vil der være, hvad der ser ud til at være en læder bagside, som repræsentere det luksuriøse, som Moto X (2014) og Moto X Style besidder.

 – Ny topmodel fra Motorola- mød Moto X Style

Enheden vil formentlig have et display på 5,43 tommer QHD skærm, som også er en del mere overkommelig for nogle, end Moto X Style’s skærm på 5,7 tommer. Derudover vil processoren være Snapdragon 810, og der vil være 3 GB RAM og 32 eller 64 GB hukommelse.

Hovedkameraet vil være 21 megapixels, ligesom tilfældet er det i de to andre Moto X modeller, og front kameraet vil være på 5 megapixels, med hvad der ser ud til at være en frontvendt blitz, ligesom der er at finde på Moto X Style.

Kodenavnet på enheden, er Bounce, og det vides endnu ikke hvornår enheden vil blive fremvist, men mon ikke vi bliver klogere i løbet af ugen.

Det må i hvertfald siges, at Androidguys.com, har ret i følgende udtalelse: “Sounds like a monster”.

Mere til historien

Ikke kun denne enhed er rygtet, også Moto 360 Sport, har tiltrukket en masse opmærksomhed, og er også blevet lækket af samme Twitter konto, med billeder af forskellige Moto 360 varianter.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram