Moto X Force læk på Twitter

1

Motorola har allerede lanceret to udgaver af deres Moto X line-up i år, nemlig Moto X Style og Moto X Play. Nu vil en tredje udgave formentlig se dagens lys.

Motorola ligger ikke på den lade side, de har allerede lanceret to udgaver af Moto X og Moto G (3rd gen) i år.

Men nu viser et læk på Twitter, at en ny model er på vej. Den vil formentlig komme til at hedde Moto X Force, og være en god mellemting i mellem de to allerede lancerede modeller.

Skærmbillede af Moto X Force
Skærmbillede af Moto X Force

Den vil nemlig, ifølge rygterne, have et kæmpe batteri på 3.760 mAh, og sammen med det store batteri, som ligger sig op ad Moto X Play, vil der være, hvad der ser ud til at være en læder bagside, som repræsentere det luksuriøse, som Moto X (2014) og Moto X Style besidder.

 – Ny topmodel fra Motorola- mød Moto X Style

Enheden vil formentlig have et display på 5,43 tommer QHD skærm, som også er en del mere overkommelig for nogle, end Moto X Style’s skærm på 5,7 tommer. Derudover vil processoren være Snapdragon 810, og der vil være 3 GB RAM og 32 eller 64 GB hukommelse.

Hovedkameraet vil være 21 megapixels, ligesom tilfældet er det i de to andre Moto X modeller, og front kameraet vil være på 5 megapixels, med hvad der ser ud til at være en frontvendt blitz, ligesom der er at finde på Moto X Style.

Kodenavnet på enheden, er Bounce, og det vides endnu ikke hvornår enheden vil blive fremvist, men mon ikke vi bliver klogere i løbet af ugen.

Det må i hvertfald siges, at Androidguys.com, har ret i følgende udtalelse: “Sounds like a monster”.

Mere til historien

Ikke kun denne enhed er rygtet, også Moto 360 Sport, har tiltrukket en masse opmærksomhed, og er også blevet lækket af samme Twitter konto, med billeder af forskellige Moto 360 varianter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer