Ny topmodel fra Motorola – mød Moto X Style

4

Motorola Moto X Style – ny topmodel til konkurrencedygtig pris, spækket med gode specifikationer og brugertilpasset design.

Motorola har travlt i dag, hele tre modeller bliver præsenteret, lige fra mellemklasse-modellen Moto G, til de to topmodeller Moto Play og Moto Style.

Motorola Moto X Style (Foto: Motorola.com)
Motorola Moto X Style (Foto: Motorola.com)

Vi tager et nærmere kig på den bedste af modellerne, set ud fra specifikationer og ifølge selskabet selv, Motorola Moto X Style.

Hovedfokusset på alle tre modeller, er Kamera, Batteritid og simpel brugerflade med få tilpasninger i Android systemet.

Designmæssigt ligner alle tre modeller hinanden, med adskillige designtræk på tværs af modellerne og kun få elementer skiller dem fra hinanden.

Fælles for dem alle er, at man kan tilpasse udseendet på alle tre modeller, men på de to Moto X enheder kan man på udvalgte markeder designe sin egen Moto X med MotoMaker, via Motorola.com, det er endnu usikkert om funktionen kommer til Danmark.

Mere kamera, flere pixels

Moto X Style byder ifølge Motorola på en ”best-in-class” kamera på hele 21 megapixels, med en f2.0 blænde og to-tone blitz. Kameraet kan desuden optage i 4K.

Til at nyde de flotte videoer, har Motorola parret Moto X Style med et sæt stereohøjtalere på fronten, så lydoplevelsen burde være i hus.

Front-kameraet har også nyheder i ærmet, med vidvinkel linse på hele 87 grader, bliver det nemmere at fange alle på det store selfie-billede. Er nattens mørke faldt hen, bliver front-kameraet bakket op af en front-blitz, så man ikke går glip af gode selfie-billeder.

Stor skærm og hurtig processor

Når billedet er i hus, kan man nydes resultatet på den store 5,7 tommer skærm, med 2K-opløsning på hele 2,560 x 1,440 pixels.

Til at trække maskineriet har Motorola valgt Qualcomms sikre, men fornuftige Snapdragon 808 processor, med seks kerner, til at trække stemplerne. Disse bakkes op af 3GB RAM.

Hvis ikke man kan nøjes med 16GB, 32Gb eller 64GB hukommelse, så kan man udvide via MicroSD-kort med op til 128 GB ekstra hukommelse.

Batteriet er på hele 3.000 mAh, kan lynhurtig oplades og holder op imod 30 timers drift-tid, med op til ti timers forbrug, opladet på blot 15 minutter, ifølge Motorola. Specifikationslisten nævner at hurtigopladeren følger med i pakken.

Pris og tilgængelighed

Motorola Moto X Style lander hos udvalgte danske forhandlere i løbet af september, prisen holder Motorola fortsat på den gode side af de fleste konkurrenter. For 4.500 kroner i vejledende udsalgspris, kan man erhverve Moto X Style.

Moto X Style sælges ud af æsken med Android 5.1.1 Lollipop. Grundet Motorola afslappede tilgang til Android, kan man forvente minimal tilpasning af systemet og hurtig til at få de nyeste Android versioner i fremtiden.

Motorola Moto X Style Specifikationer

Galleri med Moto X Style

Mere til historien

Moto X Style er nano-behandlet til at modstå vandsprøjt, ikke ensbetydende med at den overlever en tur i poolen, men man kan roligt tage den frem i regnvejr. Moto X Style kommer i USA alene, i en “pure-edition” ulåst til de fire store teleselskaber og med den rene Android 5.1.1 version, uden Motorolas små tilpasninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer