Microsoft har lanceret Office 2016

1

Office 2016, der er den seneste tilføjelse til Office 365, er netop blevet præsenteret i dag. Læs mere om det her.

officeMicrosoft har i dag præsenteret Office 2016, som er den seneste tilføjelse til Microsofts abonnementsbaserede Office-produkt Office 365. Office 365-brugere har løbende adgang til de nyeste opdateringer og funktioner.

Med det nye Office 2016 er det nemmere at arbejde sammen uanset tid og sted, derudover byder det også på nye versioner af Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote.

 – Microsoft Office til Android ude af beta

Men ud over de klassiske Office-programmer, så får du også med den 2016-versionen en række nye værktøjer, der giver nye måder at kommunikere, samarbejde og vidensdele på – uanset om man arbejder fra en PC, tablet eller smartphone.

Groups, Delve og Sway

De nye applikationer Groups, Delve og Sway gør det alle nemmere at arbejde på farten og på tværs af teams og fysiske lokationer.

Office 2016 er udviklet med tanke på, at arbejdspladsen i dag ikke længere er én bestemt lokation, men kan være både hjemme, på farten eller på kontoret. Ifølge en undersøgelse af danskernes arbejdsliv i 2015, foretaget af analysehuset Ipsos MORI, svarer 57 procent af de adspurgte danskere, at de selv kan vælge hvor de ønsker at arbejde henne og 32 procent svarer de selv bestemmer hvornår på dagen de arbejder.

– ”Ny teknologi gør, at vi i dag kan arbejde og være produktive når som helst og hvor som helst. Men det kræver, at virksomhederne stiller de rette værktøjer til rådighed for medarbejderne. Ud over teknologien er der tillige en vigtig ledelsesmæssig opgave, f.eks. i forhold til at sætte klare forventninger til, hvor meget medarbejderne skal arbejde, og hvordan de bedst prioriterer deres opgaver,” siger Aaren Ekelund, der er divisionschef for Office i Microsoft Danmark.

Office 365
Microsoft Office 365

De mobile enheder har også gjort sit for erhvervslivet, så mange mennesker arbejder løbende igennem dagen med deres arbejdstelefon. I undersøgelsen svarer næsten halvdelen også, at mobile enheder hjælper dem med at være produktive på farten, samt skaber mere balance mellem arbejde og fritid. 23 procent svarer dog også, at det kan være svært at slippe arbejdet i fritiden.

– ”Office 2016 er ikke designet til, at vi skal arbejde mere. Derimod indeholder Office 2016 funktioner, der gør, at vi kan arbejde smartere. Det drejer sig blandt andet om nye funktioner inden for fildeling, gruppekommunikation og præsentationsmaterialer, der både understøtter vores egen produktivitet og vores evne til at samarbejde,” lyder det fra Aaren Ekelund.

Du kan læse mere om nyhederne i Office 2016 på Microsofts hjemmeside.

Tilgængeligheden for Office 2016

Du kan anvende Office 2016, hvis du har en enhed med Windows 7, 8 eller 10 og det er tilgængeligt nu.

Er du Office 365-abonnent så er det nye Office gratis og vil blive rullet ud i løbet af oktober måned.

Nuværende Office 365-brugere kan opgradere til Office 2016 allerede i dag.

Office 2016 kommer også til at kunne købes som engangskøb til PC og Mac.

Mere til historien

Microsoft afholder event den 6. oktober, hvor det ventes de vil præsentere nye Lumia-telefoner, Surface Pro 4 og andre nyheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer