Læk: Nokia C1- Kommende Android lækkerbisken

1

Når Nokia kan begynde at bruge deres navn på smartphones igen, vil vi formentlig se en ny og spændende Android-satsning. Nye læk viser enheden i alt dens ynde.

Nokia har længe været ude af smartphone-ræset, grundet aftalen med Microsoft, men nu ser det ud til, at deres næste Android enhed vil se dagens lys i 2016.

Enheden ser ud til at være meget minimalistisk, med et design, inspireret af Nokia N1, hvilket bestemt ikke er en dårlig ting.

 – Nokia N1 tablet – comeback på Android

Skærmbillede fra CNMO.com
Skærmbillede fra CNMO.com

Derudover vil telefonen formentlig køre med ren Android, men med Nokias egen Z Launcher oven på, som allerede er at finde i Google Play Store.

Det ser ud til at enheden vil have meget tynde rammer omkring skærmen, og dermed opnå en meget høj “screen to body ratio”, hvilket altid er en bonus.

Phonearena skriver, at det forventes at telefonen vil have en 5 tommer skærm, formentlig med Fuld HD opløsning, en Intel Atom processor, 2 GB RAM samt et 8 megapixels kamera bagpå telefonen og et 5 megapixels foran. Så der skal dermed ikke forventes en enhed i topsegmentet, mere en lækkerbisken i mellemklasse segmentet.

Dermed kunne den blive en konkurrent til OnePlus 2 og Honor 7 fra Huawei.

 – OnePlus 2 test – en konge i mellemklassen er født

Det vides endnu ikke hvornår Nokia C1 vil se dagens lys, men der vil i hvert fald gå noget tid, indtil aftalen med Microsoft, som de i hvert fald er bundet af indtil halvvejs inde i 2016, er ført til ende.

Mere til historien

Det bliver spændende at se, om denne enhed bliver indehaver af USB Type C porten, eftersom Nokia N1 allerede har selv samme port.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer