iOS 9 nu på 1 ud af 4 iOS-enheder

KORT NYT: De nyeste tal på udbredelsen af iOS 9 viser, at det nu er lige omkring hver fjerde iOS-enhed, der har opdateret til den nyeste version.

Udbredelsen af iOS 9 softwaren (Kilde: Mixpanel)

Udbredelsen af iOS 9 softwaren (Kilde: Mixpanel)

Apples nye styresystem iOS 9 har kun været tilgængelig til download for iOS-brugere siden onsdag aften klokken 19.00 dansk tid, men ifølge den seneste statistik fra Mixpanel.com, så er det nu næsten 20 procent, der har downloadet opdateringen. Sådan skrev hjemmesiden GSMArena.com i går.

 – Så er den her – iOS 9 er klar til download

Men MereMobil.dk har holdt øje med Mixpanel.com’s ”live” statistisk over udbredelsen af iOS-softwaren. Og i skrivende stund er det faktisk nu lige over 25 procent der har installeret iOS 9. Hvilket altså svarer til 1 ud af 4 iOS-enheder allerede har opdateret deres enheder.

 – 20 skjulte features i iOS 9

Ifølge tallene fra Mixpanel, så har 25,13 procent iOS 9 og 65,36 procent har iOS 8, mens 9,51 procent har iOS-versioner der er ældre end iOS 8.

Apple har endnu ikke meldt nogen officielle tal ud.

Mere til historien

I torsdags skrev vi, at der ifølge Mixpanel var 11 procent, der havde downloadet den nyeste software på det første lille døgns tid.

Apple: iOS 10 nu på mere end halvdelen af alle iOS-enheder

Apple har frigivet en opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Se hvor mange som har iOS 10 installeret.

(mere…)
Apple udsender iOS 9.3.5 – vigtig sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Apple har netop udsendt endnu en iOS-opdatering, som denne gang er en sikkerhedsopdatering og Apple anbefaler den til alle brugere.

(mere…)
Apple frigiver iOS 9.3.4 – en sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Har du en iPad, iPhone eller iPod Touch, så er der nu en ny opdatering klar. Apple har netop frigivet iOS 9.3.4, der er en sikkerhedsopdatering.

(mere…)
Apple klar med iOS 9.3.3 beta 2 til udviklere

KORT NYT: Apple har netop frigivet beta 2 af iOS 9.3.3 til udviklere, hvilket sker to uger efter første betaversion.

(mere…)
Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af iOS-versionerne er klar. Det er nu kun 25 procent af iOS-brugerne, som ikke har iOS 9 på deres enhed.

(mere…)
Apple klar med stor iOS 9.2 opdatering til iPhone og iPad

Her er iOS 9.2, den seneste store opdatering, til iPhone og iPad. Også det nye Apple TV har fået en update.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram