iOS 9 nu på 1 ud af 4 iOS-enheder

KORT NYT: De nyeste tal på udbredelsen af iOS 9 viser, at det nu er lige omkring hver fjerde iOS-enhed, der har opdateret til den nyeste version.

Udbredelsen af iOS 9 softwaren (Kilde: Mixpanel)

Udbredelsen af iOS 9 softwaren (Kilde: Mixpanel)

Apples nye styresystem iOS 9 har kun været tilgængelig til download for iOS-brugere siden onsdag aften klokken 19.00 dansk tid, men ifølge den seneste statistik fra Mixpanel.com, så er det nu næsten 20 procent, der har downloadet opdateringen. Sådan skrev hjemmesiden GSMArena.com i går.

 – Så er den her – iOS 9 er klar til download

Men MereMobil.dk har holdt øje med Mixpanel.com’s ”live” statistisk over udbredelsen af iOS-softwaren. Og i skrivende stund er det faktisk nu lige over 25 procent der har installeret iOS 9. Hvilket altså svarer til 1 ud af 4 iOS-enheder allerede har opdateret deres enheder.

 – 20 skjulte features i iOS 9

Ifølge tallene fra Mixpanel, så har 25,13 procent iOS 9 og 65,36 procent har iOS 8, mens 9,51 procent har iOS-versioner der er ældre end iOS 8.

Apple har endnu ikke meldt nogen officielle tal ud.

Mere til historien

I torsdags skrev vi, at der ifølge Mixpanel var 11 procent, der havde downloadet den nyeste software på det første lille døgns tid.


Avatar

Om MereMobil.dk

MereMobil.dk er et specialmagasin om smartphones, tablets og udviklingen i mobilbranchen, grundlagt af mobilekspert John G. Pedersen.