Huawei arbejder muligvis på en S6 Edge lignende enhed

Huawei har vist sig at kunne lave fremragende telefoner, hvor man får noget for pengene. Ifølge et læk arbejder Huawei på en helt ny type enhed.

Med telefoner som Huawei’s P8 og Ascend Mate 7, har Huawei virkelig vist sig at kunne konkurrere med topspillerne, ikke mindst på priserne, og den nyeste satsning, Huawei Mate S, ser ud til at gøre kunsten efter.

Dog ikke helt, da den vejledende pris lander på 5199 kroner, og den derfor ikke ligger sig særlig meget i front i forhold til prisen, som tilfældet har været det tidligere.

Nu ser det ud til, at Huawei arbejder på en enhed, som angiveligt skulle have dual-edge bøjede skærme, ligesom S6 Edge og S6 Edge+. Det er endda sågar Samsung der skal fremstille skærmene, der skal bruges, ifølge et læk som GforGames har fra en pålidelig kilde.

Ændringer i Huaweis lejr

Skærmen vil højst sandsynligt være af 2K S-AMOLED slagsen, hvilket ville være et nyt skridt fra Huawei, som førhen har været meget påpasselige med at smide for mange pixels end nødvendigt i deres enheder, da de simpelthen mener, at det ikke er det værd, i forhold til energibrug og ren kvalitetsforskel.

Det kan der selvfølgelig være noget om, men som mobilindustrien udvikler sig, ville det ikke undrer nogle, at de sprang med på den vogn hen af vejen.

I dette tilfælde betyder “hen af vejen” formentlig i første halvdel af 2016, hvor samme kilde angiver, at Huawei har i sinde at fremstille tre millioner af denne enhed per måned, så mon ikke det bliver en af de helt store satsninger fra Huaweis side.

Om det viser sig at holde stik, vil tiden vise, men det må siges at have været – og er, et godt valg for Samsung at sende deres buede-skærms vidundere ud på markedet.

Mere til historien

Den endelig skærmstørrelse vides ikke endnu, men det ville ikke være underligt for Huawei at benytte S-AMOLED teknologien, da de allerede benytter sig af AMOLED i Huawei Mate S.

Læs også:
Huawei Mate S – ny stor topmodel

Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram