Danfoss klar med app-styret termostat

2

Smarthome løsninger er relevante hos befolkningen viser ny undersøgelse, og nu er Danfoss klar med en app-styret termostat.

Danfoss klar med smart home løsning
Danfoss klar med smart home løsning

En ny undersøgelse viser, at næsten halvdelen (49 procent) af de adspurgte danskere finder smarthome-løsninger relevante for dem. Undersøgelsen er foretaget af YouGov Zapera for Danfoss.

Undersøgelsen er foretaget forud for lanceringen af den nye applikation, som Danfoss har udviklet, der intelligent kan styre boligens opvarmning og dermed skære kraftigt ned på varmeregningen.

– ”Mindst halvdelen af en husstands energiforbrug går til opvarmning, og vi anslår, at der sidder Danfoss termostater i næsten ni ud af 10 danske hjem. Det gør termostaten til det helt oplagte sted at starte, hvis man for alvor vil give energivenlige smarthomes et gennembrud i Danmark. Og det vil vi bestemt gerne være med til,” fortæller Lars Tveen, der er øverste chef for Danfoss’ varmedivision.

De fleste danske hjem har siden oliekrisen i 70’erne fået installeret mere avancerede termostater, men med næste generation kan man altså styre både termostater og gulvvarme uanset om man er ude eller hjemme.

Se en video om Danfoss Link

https://www.youtube.com/watch?v=1aWs8CLgtO4&feature=youtu.be

Smarthome er relevant

Den undersøgelse Danfoss har fået foretaget viser, at 49 procent af de adspurgte angiver smarthome-løsningerne kunne være relevante for dem i nogen grad, høj grad eller meget høj grad. Undersøgelsen viser også, at gennembruddet endnu ikke er der, da det kun er fem procent af danskerne, der i dag benytter sig af smarthome-løsninger.

Danfoss-direktøren mener derfor også, at det er vigtigt løsningerne er for alle og ikke kun for teknikinteresserede.

Det er ikke kun i Danmark, at Danfoss har forventninger til deres nye applikation – men også fra resten af Europa.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store. Men for at kunne bruge den, så skal du købe Danfoss Link App hos VVS-installatører. Du kan læse mere om Danfoss Link App her.

Mere til historien

MereMobil.dk skrev tilbage i marts måned, at IKEA var på vej med trådløs opladning i møblerne. Dette er en anden del af smarthome-tankegangen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer