Bag om dansk app-succes

0

Det danske selskab Kiloo har stor succes med deres applikationer, men vil gerne leve i ly for pressen. Læs mere om Kiloo her.

Screenshots fra Subway Surfers
Screenshots fra Subway Surfers

Det danske applikations-udvikler firma Kiloo, som blandt andet står bag den globale spilsucces Subway Surfer, lever en anonym tilværelse i Aarhus. Faktisk så anonym, at det for journalister er nærmest umuligt at få folkene bag i tale.

Selvom der er tale om succes-historier, som da Computerworld ville tale med selskabet om deres andenplads i Computerworlds Top 100-undersøgelse, for danske IT-virksomheders regnskaber. Er det umuligt for journalister, at få interview med brødrene bag blandt andet Subway Surfers.

Men der er ellers en masse at fejre for Jacob og Simon Møller, der stammer fra Silkeborg. For nogle uger siden skrev Jacob Møller på Twitter: ”Subway Surfers is the 2nd most downloaded game world wide in August. That’s pretty neat.”

 – Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

Og ifølge en artikel på Pocketgamer, så har Subway Surfers nu rundet en milliard downloads siden lanceringen i 2012 og de har hver dag 27 millioner aktive brugere.

Men Computerworld har, ligesom MereMobil.dk, fået at vide at Jacob og Simon Møller ikke har nogen interesse i at stille op til interview.

 – Subway Surfers indtjener Kiloo-brødre millioner

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Da DR’s Kontant på et tidspunkt havde spil med in-app køb, som Subway Surfers, i søgelyset kom meldingen også at ”Kiloo generelt ikke ønsker at udtale sig til den danske presse”.

Selskabet vækster enormt både økonomisk, men også når det kommer til medarbejdere. Ved seneste årsregnskab var der 64 medarbejder. Men antallet stiger støt og der er netop nu 7 jobopslag på selskabets hjemmeside – hvor der desuden står de nu er over 100 dedikerede ansatte.

Kiloo havde i 2010 kun 12 medarbejdere, men successen har fulgt firmaet siden og har også kunne levere overskud i regnskabet siden 2010.

Der udvikles hele tiden nye baner til Subway Surfers og den seneste bane bringer Jack til Kenya.

Mere til historien

Foruden Subway Surfers, så står Kiloo også bag Frisbee Forever, Stormblades, Bullet Time og Smash Champs.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer