Bag om dansk app-succes

Det danske selskab Kiloo har stor succes med deres applikationer, men vil gerne leve i ly for pressen. Læs mere om Kiloo her.

Screenshots fra Subway Surfers

Screenshots fra Subway Surfers

Det danske applikations-udvikler firma Kiloo, som blandt andet står bag den globale spilsucces Subway Surfer, lever en anonym tilværelse i Aarhus. Faktisk så anonym, at det for journalister er nærmest umuligt at få folkene bag i tale.

Selvom der er tale om succes-historier, som da Computerworld ville tale med selskabet om deres andenplads i Computerworlds Top 100-undersøgelse, for danske IT-virksomheders regnskaber. Er det umuligt for journalister, at få interview med brødrene bag blandt andet Subway Surfers.

Men der er ellers en masse at fejre for Jacob og Simon Møller, der stammer fra Silkeborg. For nogle uger siden skrev Jacob Møller på Twitter: ”Subway Surfers is the 2nd most downloaded game world wide in August. That’s pretty neat.”

 - Subway Surfers-bagmænd tjener kassen på spilsucces

Og ifølge en artikel på Pocketgamer, så har Subway Surfers nu rundet en milliard downloads siden lanceringen i 2012 og de har hver dag 27 millioner aktive brugere.

Men Computerworld har, ligesom MereMobil.dk, fået at vide at Jacob og Simon Møller ikke har nogen interesse i at stille op til interview.

 - Subway Surfers indtjener Kiloo-brødre millioner

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Screenshots fra spillet Subway Surfers

Da DR’s Kontant på et tidspunkt havde spil med in-app køb, som Subway Surfers, i søgelyset kom meldingen også at ”Kiloo generelt ikke ønsker at udtale sig til den danske presse”.

Selskabet vækster enormt både økonomisk, men også når det kommer til medarbejdere. Ved seneste årsregnskab var der 64 medarbejder. Men antallet stiger støt og der er netop nu 7 jobopslag på selskabets hjemmeside – hvor der desuden står de nu er over 100 dedikerede ansatte.

Kiloo havde i 2010 kun 12 medarbejdere, men successen har fulgt firmaet siden og har også kunne levere overskud i regnskabet siden 2010.

Der udvikles hele tiden nye baner til Subway Surfers og den seneste bane bringer Jack til Kenya.

Mere til historien

Foruden Subway Surfers, så står Kiloo også bag Frisbee Forever, Stormblades, Bullet Time og Smash Champs.

Dansk spilfirma kunne ikke skaffe investorer

Trods masser af succes, så kunne det danske spilfirma Kiloo Games ikke skaffe investorer og må derfor dreje nøglen.

(mere…)
Dansk spilgigant lukker og slukker

Den danske spilvirksomhed Kiloo, som var med til at udvikle verdens mest downloadede mobilspil, drejer nøglen og har opsagt alle ansatte.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Endnu en dansk app fik giga-succes i 2021

Hver måned spiller 100 millioner mennesker dette spil. Mange ved ikke, at denne succes er dansk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram