Apple vil (måske) lade dig slette bloatware

Android-brugere er trætte af bloatware, men det er flere iOS-brugere også – men skal man tro Apples topchef, så er der måske håb forude.

Tim Cook - Apples topchef

Tim Cook - Apples topchef

Generelt har snakken om Bloatware oftest været omhandlende Android-enheder, men faktisk har iOS-enheder også denne Bloatware installeret fra starten af.

 - Se hvor meget hukommelse din telefon reelt har

Apple’s iOS-enheder kommer fra salgsstarten af med en række applikationer, som eksempelvis Gamecenter, Apple Maps, Vejr, Bladkiosk, Ur, Påmindelser, Noter og lignende, der ikke kan slettes af brugeren selv. Og det er de færreste der bruger alle disse applikationer.

Og bruger du ikke applikationerne, så vil det for de fleste mennesker være rart at få pladsen fri – så er der plads til andre applikationer eller eksempelvis billeder, særligt hvis du har en iPhone med kun 16 GB hukommelse.

Og måske der er håb forude for de mange iPad- og iPhone-brugere.

I et interview med BuzzFeed News har Apples topchef, Tim Cook, udtalt at Apple på sigt vil finde en løsning, der gør brugerne kan slette nogle af disse ”bloatware”-applikationer. Det skriver Engadget.com.

- Samsung kan tvinges til udrensning i bloatware

Der kan dog være informationer linket sammen fra en applikation, du ikke benytter, til en du benytter, derfor skal der findes en løsning på hvordan dette kan bevares hvis brugerne sletter dette.

Tim Cook fortæller heller intet om, hvor længe iOS-brugerne skal vente før de får denne mulighed. Så det er bare at væbne sig med tålmodighed.

Mere til historien

Tim Cook fortæller også i interviewet med BuzzFeed News, at han ser 3D Touch, der kommer i de nye iPhones, som en game changer.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram