Apple vil (måske) lade dig slette bloatware

4

Android-brugere er trætte af bloatware, men det er flere iOS-brugere også – men skal man tro Apples topchef, så er der måske håb forude.

Tim Cook - Apples topchef
Tim Cook – Apples topchef

Generelt har snakken om Bloatware oftest været omhandlende Android-enheder, men faktisk har iOS-enheder også denne Bloatware installeret fra starten af.

 – Se hvor meget hukommelse din telefon reelt har

Apple’s iOS-enheder kommer fra salgsstarten af med en række applikationer, som eksempelvis Gamecenter, Apple Maps, Vejr, Bladkiosk, Ur, Påmindelser, Noter og lignende, der ikke kan slettes af brugeren selv. Og det er de færreste der bruger alle disse applikationer.

Og bruger du ikke applikationerne, så vil det for de fleste mennesker være rart at få pladsen fri – så er der plads til andre applikationer eller eksempelvis billeder, særligt hvis du har en iPhone med kun 16 GB hukommelse.

Og måske der er håb forude for de mange iPad- og iPhone-brugere.

I et interview med BuzzFeed News har Apples topchef, Tim Cook, udtalt at Apple på sigt vil finde en løsning, der gør brugerne kan slette nogle af disse ”bloatware”-applikationer. Det skriver Engadget.com.

Samsung kan tvinges til udrensning i bloatware

Der kan dog være informationer linket sammen fra en applikation, du ikke benytter, til en du benytter, derfor skal der findes en løsning på hvordan dette kan bevares hvis brugerne sletter dette.

Tim Cook fortæller heller intet om, hvor længe iOS-brugerne skal vente før de får denne mulighed. Så det er bare at væbne sig med tålmodighed.

Mere til historien

Tim Cook fortæller også i interviewet med BuzzFeed News, at han ser 3D Touch, der kommer i de nye iPhones, som en game changer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer