Pac-Man 256: Nyt running game med retro design

0

Kort nyt: Pac-Man 256 er et running game med ét langt og endeløst map. Se her hvordan det tager sig ud.

Til alle Pac-Man fans derude – mød Pac-Man 256. Dette er et spil, som kun har et endeløst Map, hvor det handler om at nå så langt som muligt, og få så mange point som muligt.

PacMan Android Wear urskive
PacMan Android Wear urskive

Det nye spil kan både spilles i vertikal og horisontal tilstand på telefonen, hvilket er meget komfortabelt at kunne skifte i mellem. Det handler som altid om, at undgå at blive spist af spøgelserne, eller via power-ups, at spise spøgelserne, men i dette nye spil, er det klassiske arkadespil som vi kender det, udvidet markant.

Du kan nu få andre power ups, såsom en laser, der som ingenting kan vandalisere spøgelserne fra din vej, eller en anden som kan fryse dem hvor de er.

Andre power ups er mulige at købe i det retroinspirerede app-spil, som ser ud til, at kunne skabe mange frustrationer blandt spilelskende smartphone brugere.

Spillet er gratis, og er allerede at finde i Google Play og App Store. Så det er bare at komme i gang med det nye tidsfordriv!

– Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Mere til historien

BANDAI NAMCO, som er skaberne af spillet, har også andre spil i butikkerne, også et der repræsenterer deres 35 års fødselsdag af det originale Pac-Man spil, som fandt sted tidligere i år.

Tidligere artikelYouSee: Køb bredbånd uden TV
Næste artikelBilleder af Nexus 6 fra Huawei er lækket
Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer