Dette kan du forvente af Android M i Samsung telefoner

0

Android Marshmallow er navnet på den nye 6.0 opdatering fra Google. Se her hvad det indebærer i Samsungs telefoner.


Google har endelig navngivet deres nyeste Android opdatering der, som altid, har den søde tand i sinde. Navnet er Android Marshmallow, og er nu kommet i den sidste preview version, så nu er der blot tilbage at vente på, hvornår Google fremviser den endelige version til download.

Rygterne siger, at Android M kunne blive lanceret sammen med de nye Nexus telefoner, som også har været rygtet i et stykke tid efterhånden.

Android 5.1.1 på Samsung Galaxy S6 (Foto: Sammobile)
Android 5.1.1 på Samsung Galaxy S6 (Foto: Sammobile)

Læk: LG kommer måske også med en Nexus-mobil

Samsung klar med tilpasning

Mobilproducenterne gør alle klar til, at optimere deres lag på Android platormen, så den passer til Android 6.0, men Samsung viser nu lidt om, hvordan deres enheder, som vil modtage opdateringen, bliver.

App Permissions:
– Dette er en funktion fra Android 6.0, som giver brugeren lov til, at bestemme hvilke funktioner de forskellige Apps skal have lov til at benytte sig af. F.eks. kan du slå lokation fra i App Tilladelser, hvis du f.eks. ikke vil have, at den funktion bliver brugt i WhatsApp.

Track Memory:
– Track Memory giver, som navnet antyder, lov til at spore hvad der fylder mest på hukommelsen i din telefon. Du kan også se hvor tit programmerne kører, og på den måde have en bedre RAM oversigt.

Quick Fingerprint Acces:
– Nu kan du ikke blot benytte din Samsung telefons fingeraftrykslæser til at låse telefonen op, men også til at logge ind i programmer som Google Play. Du behøver ikke at skrive din kode ind hver gang, men blot bruge fingeraftrykslæseren, også til at godkende køb i Google Play.

Auto Backup:
– Med denne funktion, skal du ikke bekymre dig om at miste dine indstillinger eller Applikations data. Android M sikkerhedskopier dem nemlig helt automatisk til Google Drev, med op til 25 MB per App.

Power Saving:
– I Android M vil man formentlig opleve bedre batteritid grundet funktionen Doze. Doze går ind og minimerer baggrundskørende applikationer, hvis du ikke har brugt telefonen i et stykke tid, for at nedgradere mængden af brugt strøm på din enhed.

Dette er selvfølgelig alt sammen funktioner, som Google har fremvist med lanceringen af Android 6.0 Marshmallow, men det eneste Samsung fremviser her, er de mest interessante funktioner i den nye opdatering. Der er selvfølgelig endnu flere ting at være spændt på.

M betyder Marshmallow – Google navngiver den næste Android

Mere til historien

Opdateringen vil selvfølgelig komme til Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ og Note 5, som vi desværre ikke for at se på det danske marked, som det ser ud lige nu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer