Apple udsender iOS Beta 5 til udviklerne

2

Apple har netop udsendt den femte betaversion af iOS 9 til udviklerne.

iOS 9
iOS 9

Apple har udsendt den femte betaversion af iOS 9 til udviklerne omkring to uger efter frigivelsen af den forrige betaversion.

For at downloade opdateringen skal du være tilmeldt på Apple Developer Center, hvor også opdateringen kan hentes hvis man ikke har de tidligere betaversioner installeret. Har man iOS 9 beta 4 på sin iOS-enhed, så kan den nye opdatering hentes via OTA.

Foruden iOS 9 beta 5, så har Apple også udsendt Xcode 7 beta 5 samt WatchOS 2 Beta til udviklerne. Det skriver MacRumors.com.

Det er endnu uvist hvad der er af nyheder i den nye betaversion, men dog er det kendt at de forskellige betaversioner kommer med nye features og fejlrettelser for at forsøge at den endelige version bliver med færrest mulige fejl.

Foruden betaversionerne til udviklerne har Apple for første gang også udsendt betaversioner til de helt almindelige brugere. Og her er det netop nu betaversion 2, som er den aktuelle.

Apple klar med iOS 9 public beta – version 2

Apple ventes at frigive den endelige version af iOS 9 til efteråret – sammen med nye iPhone-modeller.

Du kan være med til at teste iOS 9 på din iOS-enhed, hvor det nu er den tredje version der er tilgængelig. Læs hvordan du gør det her.

Mere til historien

Det er små to måneder siden, at Apple afslørede det nye styresystem iOS 9 på 2015 Worldwide Developers Conference.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer