Standere med opladere måske på vej til Apple Watch

1

Kort nyt: Apple arbejder på at få tredjepartsproducenter til at lave indbyggede opladere i standere til Apple Watch, som en del af deres tilbehørs portefølge.

apple-watch
Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

Smartwatches som Moto 360 og LG G Watch R har allerede implementeret indbygget opladning i deres medfølgende standere, med trådløs opladning som en bonus, hvad angår Moto 360. Dog har opladningen af Apples smarte-ur ikke været helt lige så smertefrit.

Apple Watch har ikke en medfølgende stander, hvilket resulterer i en lang og upraktisk ledning, som skal påsættes under urets skive. Dette har været et irritationsmoment for flere, som allerede har købt sig en stander til uret, dog uden oplader indbygget.

– Salget af Apple Watch er gået ned med 90 procent

Det vil Apple nu gøre noget ved. De arbejder nemlig på at få tredjepartsproducenter til at inkludere opladeren i deres fremtidige produkter, hvilket vil resultere i nogle spændende nye muligheder for producenter, til at lave nogle unikke standere, som muligvis kan få produktets opladning til at fremstå ligeså ekslusivt som det dyre ur.

Det skal dog ikke forventes at komme ud på markedet lige foreløbigt, da projektet stadig er i sit tidlige stadie.

De forskellige standere forventes at kunne ses på markedet ved udgangen af dette år, skriver 9to5mac.

Mere til historien

Der sker meget for at forbedre de smarte ures funktionalitet i hverdagen. LG arbejder blandt andet også på at forbedre batteritiden i smartwatches, ved hjælp af batterier med anderledes former.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer