Spotify lancerer den ultimative playliste

0

Discover Weekly kombinerer dine favoritter med sange som andre brugere, med samme smag, synes om.

Spotify Discover Weekly
Spotify Discover Weekly

Musiktjenester som Spotify kommer med anbefalinger, som brugeren på tjenesten måske vil kunne lide. Ofte er anbefalingerne ikke synderligt inspirerende, da enhver kan regne ud, at hvis du kan lide Rasmus Seebach så vil du nok også synes om Burhan G.

Apple har lagt vægt på, at deres tjeneste har en ”menneskelig hånd indover”, men heller ikke dette giver ret meget inspiration, og Apple Music er ikke den eneste tjeneste som har redaktører på musikudvalget. Apple har måske bare haft større succes end andre med at kommunikere det som noget særligt.

Spotify tager nu konkurrencen op, og lancerer hvad de kalder ”din ultimative personlige spilleliste” med navnet ”Discover Weekly”.

Dette særlige ”mixtape” skabes ud fra den musik brugeren selv lytter til, der kombineres med hvad andre Spotify-brugere har lagt ører til. Listen bliver automatisk opdateret hver mandag morgen og indeholder to timers musik, hvis du har gemt dine favoritsange inden ugen er slut.

– ”At lave en spilleliste er en kunst i sig selv. Derfor har vi lavet Discover Weekly. Der har aldrig været en mere simpel og personlig måde at opleve ny musik end med vores nye skræddersyede spilleliste, som bliver opdateret hver eneste uge,” siger Gustav Söderström, der er produktchef hos Spotify.

Det er første gang Spotify kombinerer ens favoritter med sange andre brugere, med samme musiksmag, sætter på deres spillelister.

Sådan virker ”For you” i Apple Music

I forbindelse med lanceringen af Apple Music fortalte Spotify, at de også har planer for fremtidig udvikling af musiktjenesten.

Mere til historien

Discover Weekly vil findes i toppen af din spillelistemappe i Spotify på tværs af alle platforme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer