Samsung Galaxy Tab S Pro kan være på vej

0

Kort nyt: Samsung har fået patent på navnet Galaxy Tab S Pro, hvilket kunne betyde, at en lancering er rundt om hjørnet. Her er hvad vi ved.

Samsung Galaxy Tab S
Samsung Galaxy Tab S (Foto: MereMobil.dk)

Samsung plejer at smide tablets på markedet jævnligt, hvilket har været til irritation for mange brugere af deres enheder, eftersom modellerne nemt bliver glemt i opdateringskøen, samt sløvere i optrækket hurtigere.

Mange Samsung tablets har ikke været så interessante, da de fleste har været lidt sløve og ensformige, men Samsung gjorde sig mere interessante på tabletmarkedet, med deres Galaxy Tab S fra august sidste år.

Samsung Galaxy Tab S – koreanernes bedste hidtil

Der har været lidt snak om nye tablets i serien fra Samsung i år. Sammobile har før haft læks ude omkring Galaxy Tab S2, der kunne blive lanceret omkring august, ligesom den første gjorde det.

Der er dog ikke meget vi ved omkring Galaxy Tab S Pro, men specifikationer kunne være tilsvarende til dem, der har været snak om omkring Tab S2.

Vi kunne måske se modeller med større skærme end Tab S, ligesom vi gjorde det med Galaxy Tab Pro modellerne, der udkom i første halvdel af sidste år og havde en model med en 12.2 tommer skærm.

Web-TV: Preview af Tab S fra 2014

Mere til historien

Galaxy Tab S Pro kunne angiveligt være et stærkt modstykke til en større iPad Pro eller iPad Plus, som der har været en del snak om.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer