Det her er OnePlus 2 – se billederne

0

Selv for en lille smartphone-producent, kan det ikke lade sig gøre at holde detaljerne væk fra offentligheden – se OnePlus 2 på knivskarpe billeder!

Vi er lige nu få timer fra den officielle lancering af OnePlus 2, vanen tro betyder det læk af diverse oplysninger om den kommende topmodel, desværre.

OnePlus 2 - bagside, knapper, ladestik og højtaler
OnePlus 2 – bagside, knapper, ladestik og højtaler

For helt ærligt, så selvom undertegnet venter med spænding, så betyder disse typer læk, at lidt af spændingen forsvinder og ”hypen” ligger sig.

– OnePlus One har overgået alle forventninger

Men billederne er derude og I skal selvfølgelig ikke snyde for dem. Der er tale om et seriøst læk, der efter alt at dømme er yderst troværdige.

Billederne viser helt nærgående de små detaljer af den kommende OnePlus 2. Med nærbilleder fra alle sider, viser det sig at der er tale om en yderst velkonstrueret smartphone med flotte linjer og til dels en iPhone-lignende bund, som vi også har set det på andre topmodeller fra i år.

Store dele af specifikationerne er allerede blevet offentliggjort af selskabet selv, en hurtig oprids heraf byder på; Qualcomm Snapdragon 810 processor, 4GB RAM, Fingeraftrykslæser (kan ses på billederne), USB Type-C port samt et stort batteri på 3.300 mAh.

Vi har samlet alt hvad vi ved om topmodellen indtil videre, i vores store overbliks-artikel.

Hvis du vil være med på forreste række når OnePlus 2 bliver annonceret, skal du holde dig vågen et par timer endnu. Selskabet har nemlig valgt at placere deres lancering således, at det i vores tidszone betyder at vi skal vente indtil klokken 04:00 i nat, for at få forventningerne indstillet.

Galleri: Sådan ser OnePlus 2 ud

Vi har herunder samlet et lille galleri med de nyeste lækkede billeder af topmodellen. Vi vil selvfølgelig sidde klar ved tasterne i morgen tidlig, med alle detaljerne fra den nye topmodel.

Kilde: XdaDevelopers.com

Mere til historien

OnePlus har løftet en lille del af prisen for den nye topmodel, ifølge selskabets medstifter Pete Lau, bliver prisen under 450 amerikanske dollars. Altså stadig billigere end de fleste topmodeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer