Ny batteri konge? – Mød Moto X Play

5

Motorola Moto X Play handler om batteritid og kvalitetskamera til den prisbeviste forbruger – måske har vi en ny batteri konge?

Sony og Huawei har tidligere fået stående applaus for deres batteritider, specielt hos anmelderne og brugerne ser de ud til at være et hit, når det gælder batteritid.

Moto X Play (Foto: Motorola.com)
Moto X Play (Foto: Motorola.com)

Der kan nu meget vel være en ny spiller på vej ind imellem de to, Motorola har netop præsenteret markedet for Moto Play, en topmodel smartphone til melleklasse pris med en forventet batteritid på hele 48 timer, ifølge Motorola.

Motorola Moto X Play ligger sig helt tæt op af dagens anden store nyhed fra selskabet, Moto X Style. De to enheder deler flere nøgle features, heriblandt kameraet på hele 21 megapixels, med blandt andet to-tone blitz.

Moto X Play kan dog ikke optage 4K-video, dette kan meget vel skyldes dens processor, der er blevet nedgraderet, nok for at spare på strømmen – og prisen.

Frontkameraet er på fem megapixels, uden blitz og uden yderligere information fra Motorola.

Ligner storebror Moto X Style

Designmæssigt, ligner de to enheder også hinanden, små forskelle adskiller deres identitet, men fælles for dem, er at de begge kan designes med MotoMaker via Motorola.com. Funktionen ser i første omgang ikke ud til at være tilgængelig i Danmark.

Men det betyder ikke at ens eget præg, ikke kan tilfalde Moto X Play. Det er stadig muligt at skifte enhedens ”Shells” ud med farverige valgmuligheder, der kan tilkøbes som tilbehør. Farveudvalget er bredt og endda med mulighed for at mixe farverne på enheden.

Batterimonster kan tage kronen

Med et batteri på hele 3.630 mAh og en mellemklasse processor fra Qualcomm af typen Snapdragon 615, tyder det på at Moto X Play, kan gå hen og tage kronen som den topmodel, med bedst batteritid i 2015.

Det er til trods for den store skærm på 5,5 tommer med Fuld-HD opløsning og processoren, der har flere kerner end sin storebror, Moto X Style. Grafikprocessoren er ej heller ringe, Adreno 405 ligger sig ikke langt fra de bedste på markedet.

Motorola lover op til 48 timers batteritid ved blandet forbrug, hvilket betyder at komme igennem én hel dag, ikke burde være et problem.

Begrænset hukommelse og mono-lyd

Til at hjælpe processorerne, er Moto X Play udstyret med 2 GB RAM, dertil er der indbygget 16GB eller 32GB hukommelse, uden mulighed for at udvide via MicroSD-kort.

Til at nyde en lille film på Moto X Play, skulle man ud fra navnet, tro at der var lagt højere vægt på multimedie-mulighederne, men der har sparekniven været forbi. Selvom storebroren har stereohøjtalere og det på Moto X Play ligner at den har det samme, så fortæller Motorolas specifikationer det modsatte – vi må nøjes med mono-lyd, om end den er front-vendt.

Pris og tilgængelighed

Motorola Moto X Play kommer til det danske forhandlernetværk allerede i august. Den vejledende udsalgspris lyder på 3.500 kroner.

Ligesom Motor X Style og Moto G, bliver Moto X Play udstyret med nyeste Android 5.1.1 Lollipop, med begrænset tilpasning af brugerfladen og hurtig til at få de nyeste opdateringer i fremtiden.

Specifikationer for Moto X Play

Galleri med Moto X Play

Videopræsentation af Moto X Play

https://www.youtube.com/watch?v=0b98BFCqOvQ

Mere til historien

Motorola Moto G koster 2.000 danske kroner, bliver tilgængelig meget snart og du kan få det fulde overblik her. Motorola Moto X Style koster 4.500 kroner og bliver tilgængelig til september, det fulde overblik kan fås her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer