Motorola event lige om hjørnet – ny Moto X?

0

Motorola-event blot én uge væk og rygterne om tredje generation af Moto X og Moto G svirrer fortsat.

Der har i nogen tid rumsteret omkring det tidligere amerikanske selskab Motorola. Flere medier mener at vide, at selskabet er på vej med sine 2015-modeller af Moto X og Moto G.

Motorola Moto X & Moto G event-invitation
Motorola Moto X & Moto G event-invitation

Men mediernes spekulationer kan nu meget vel kommet til at holde stik. Motorola har netop sendt invitationer ud til pressen med skriften ”Dit forhold er på vej til at ændre sig” efterfulgt af ”XOX Moto”. ”XOX” betyder på amerikansk ”kys og kram”, men der er et lille twist i skriften.

Kigger man godt efter på indbydelsen kunne der godt stå ”XGX Moto”, hvilket flere medier tolker som, at der er mere end én Moto X på vej sammen med en enkelt Moto G.

Dog har der ikke været indikationer der peger på to enheder tidligere. Tværtimod har alle lækkede specifikationer og billeder peget mod samme line-up som de forgående år.

Det siger rygterne om Moto G & Moto X

Men hvad kan vi så forvente? Ifølge rygterne så kan vi vente at se en større opdatering af mellemklasse-modellen Moto G, der tidligere har udmærket sig blandt anmelderne – heriblandt i vores test.

– Motorola Moto G (2015) – G for great!

Det forventes at Moto G kommer med en Qualcomm Snapdragon 410 processor, 2 GB RAM, 8 eller 16 GB intern hukommelse, med mulighed for udvidelse via MicroSD-kort. Skærmen skulle forblive fem tommer af typen IPS-LCD med HD-opløsning. Kameraet vil være væsentlig forbedret med 13 megapixels optik. Dertil stereohøjtalere og et 2.470 mAh batteri.

Læk af formodet Motorola Moto X & Moto G
Læk af formodet Motorola Moto X & Moto G

Drejer vi emnet over på Moto X er der også lagt i kakkelovnen til forbedringer. Qualcomm Snapdragon 808 processor, 4 GB RAM, 32 eller 64 GB intern hukommelse, 5,2 tommer AMOLED skærm med 2K opløsning på 2560 x 1440 pixels og Gorilla Glass 3 til at beskytte displayet.

Kameraet vil ligeledes blive opdateret i Moto X, så den nu kan præstere 16 megapixels med optisk billedestabilisering. Batteriet skulle blive på 3.280 mAh og have Quick Charge 2.0.

Selve eventen vil blive afholdt tirsdag den 28 juli 2015 klokken 15:00 dansk tid. Det forventes, at der vil blive livestreamet fra ét af de tre præsentations-områder, men der er endnu ikke dukket et link op hertil.

Du kan indtil videre følge begivenheden på dette micro-site fra Motorola.

Mere til historien

Begge enheder vil ifølge rygterne blive udstyret med nyeste Android 5.1 Lollipop med kun få modifikationer fra Motorola, ligesom vi har set det på tidligere Moto-enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer