Motorola event lige om hjørnet - ny Moto X?

Motorola-event blot én uge væk og rygterne om tredje generation af Moto X og Moto G svirrer fortsat.

Der har i nogen tid rumsteret omkring det tidligere amerikanske selskab Motorola. Flere medier mener at vide, at selskabet er på vej med sine 2015-modeller af Moto X og Moto G.

Motorola Moto X & Moto G event-invitation

Motorola Moto X & Moto G event-invitation

Men mediernes spekulationer kan nu meget vel kommet til at holde stik. Motorola har netop sendt invitationer ud til pressen med skriften ”Dit forhold er på vej til at ændre sig” efterfulgt af ”XOX Moto”. ”XOX” betyder på amerikansk ”kys og kram”, men der er et lille twist i skriften.

Kigger man godt efter på indbydelsen kunne der godt stå ”XGX Moto”, hvilket flere medier tolker som, at der er mere end én Moto X på vej sammen med en enkelt Moto G.

Dog har der ikke været indikationer der peger på to enheder tidligere. Tværtimod har alle lækkede specifikationer og billeder peget mod samme line-up som de forgående år.

Det siger rygterne om Moto G & Moto X

Men hvad kan vi så forvente? Ifølge rygterne så kan vi vente at se en større opdatering af mellemklasse-modellen Moto G, der tidligere har udmærket sig blandt anmelderne - heriblandt i vores test.

Motorola Moto G (2015) – G for great!

Det forventes at Moto G kommer med en Qualcomm Snapdragon 410 processor, 2 GB RAM, 8 eller 16 GB intern hukommelse, med mulighed for udvidelse via MicroSD-kort. Skærmen skulle forblive fem tommer af typen IPS-LCD med HD-opløsning. Kameraet vil være væsentlig forbedret med 13 megapixels optik. Dertil stereohøjtalere og et 2.470 mAh batteri.

Læk af formodet Motorola Moto X & Moto G

Læk af formodet Motorola Moto X & Moto G

Drejer vi emnet over på Moto X er der også lagt i kakkelovnen til forbedringer. Qualcomm Snapdragon 808 processor, 4 GB RAM, 32 eller 64 GB intern hukommelse, 5,2 tommer AMOLED skærm med 2K opløsning på 2560 x 1440 pixels og Gorilla Glass 3 til at beskytte displayet.

Kameraet vil ligeledes blive opdateret i Moto X, så den nu kan præstere 16 megapixels med optisk billedestabilisering. Batteriet skulle blive på 3.280 mAh og have Quick Charge 2.0.

Selve eventen vil blive afholdt tirsdag den 28 juli 2015 klokken 15:00 dansk tid. Det forventes, at der vil blive livestreamet fra ét af de tre præsentations-områder, men der er endnu ikke dukket et link op hertil.

Du kan indtil videre følge begivenheden på dette micro-site fra Motorola.

Mere til historien

Begge enheder vil ifølge rygterne blive udstyret med nyeste Android 5.1 Lollipop med kun få modifikationer fra Motorola, ligesom vi har set det på tidligere Moto-enheder.

Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram