HTC Desire 626 kommer til Danmark

0

HTC sender Desire 626 på det danske marked i tredje kvartal i 2015. Hvad prisen ender på, er endnu et mysterie.

HTC fremviste fornyligt ikke en, men fire nye telefoner i budget segmentet. Modellerne hedder Desire 626, Desire 626s, Desire 526 og Desire 520.
HTC klar med fire nye Desire-modeller

HTC Desire 626 (Foto: HTC)
HTC Desire 626 (Foto: HTC)

Det viser sig nu, at deres bedste af de fire fremviste telefoner, Desire 626, kommer til Danmark i starten af efteråret – August eller September formentlig, skriver HTC i en pressemeddelese.

Mellemklasse mobil med klasse

Hvis du ikke lige har 5-6000 knaster at spendere på en ny smartphone, men stadig gerne vil have et rimeligt design og funktioner til prisen, så er Desire 626 måske lige noget for dig.

Telefonen har nemlig et genkendeligt design, som lægger sig op af HTC’s topmodel One M9, og er nærmest identisk med deres tidligere Desire Eye, hvis design, heller ikke er til at kimse af.

Derudover har telefonen et batteri på 2000 mAh, som er i den større ende af mellemklasse segmentet, og uden de vilde hestekræfter i dens processor på fire kerner , og med en 5″ skærm med “kun” HD opløsning, skulle den kunne holde strøm i noget tid.

Derudover understøtter telefonen også 4G, og har et 5 megapixels frontkamera, hvilket gør den til selfiekongen af de telefoner den er lanceret med.

Personalisering som en topmodel

HTC har valgt at lægge HTC Sense 7.0 over Android 5.0, hvilket giver samme software finesser, som sin storebror one M9. Derudover er der også blevet plads til to fremadrettet højtalere foran, som forhåbentlig har Boomsound som de andre HTC enheder.

– Med HTC Desire 626 bringer vi vores populære design og seneste funktioner fra topmodellerne til et lavere prispunkt. Her får du en flot, velbygget og robust smartphone i et design som føles let i hånden, og med HTC Sense 7.0 kan du blandt andet skræddersy smartphonens brugerflade, så den passer til dig, siger Jan Costa Thiele, som er nordisk chef for HTC.

Prisen er endnu ukendt, men HTC vil angive prisen efter der er sat en præcis dato, på hvornår at telefonen lander på hylderne i Danmark.

Mere til historien

HTC har ikke solgt så godt med One M9 af flere årsager. Kameraet er ikke i top og designet har ikke ændret sig synderligt, er nogle af kritikpunkterne. Nu må vi se om de nye desire modeller remmer plet i forbrugernes mening, hvilket nok bliver meget præget af prisniveauet.

 

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer