HTC Desire 626 kommer til Danmark

HTC sender Desire 626 på det danske marked i tredje kvartal i 2015. Hvad prisen ender på, er endnu et mysterie.

HTC fremviste fornyligt ikke en, men fire nye telefoner i budget segmentet. Modellerne hedder Desire 626, Desire 626s, Desire 526 og Desire 520.
HTC klar med fire nye Desire-modeller
HTC Desire 626 (Foto: HTC)

HTC Desire 626 (Foto: HTC)

Det viser sig nu, at deres bedste af de fire fremviste telefoner, Desire 626, kommer til Danmark i starten af efteråret – August eller September formentlig, skriver HTC i en pressemeddelese.

Mellemklasse mobil med klasse

Hvis du ikke lige har 5-6000 knaster at spendere på en ny smartphone, men stadig gerne vil have et rimeligt design og funktioner til prisen, så er Desire 626 måske lige noget for dig.

Telefonen har nemlig et genkendeligt design, som lægger sig op af HTC’s topmodel One M9, og er nærmest identisk med deres tidligere Desire Eye, hvis design, heller ikke er til at kimse af.

Derudover har telefonen et batteri på 2000 mAh, som er i den større ende af mellemklasse segmentet, og uden de vilde hestekræfter i dens processor på fire kerner , og med en 5″ skærm med “kun” HD opløsning, skulle den kunne holde strøm i noget tid.

Derudover understøtter telefonen også 4G, og har et 5 megapixels frontkamera, hvilket gør den til selfiekongen af de telefoner den er lanceret med.

Personalisering som en topmodel

HTC har valgt at lægge HTC Sense 7.0 over Android 5.0, hvilket giver samme software finesser, som sin storebror one M9. Derudover er der også blevet plads til to fremadrettet højtalere foran, som forhåbentlig har Boomsound som de andre HTC enheder.

– Med HTC Desire 626 bringer vi vores populære design og seneste funktioner fra topmodellerne til et lavere prispunkt. Her får du en flot, velbygget og robust smartphone i et design som føles let i hånden, og med HTC Sense 7.0 kan du blandt andet skræddersy smartphonens brugerflade, så den passer til dig, siger Jan Costa Thiele, som er nordisk chef for HTC.

Prisen er endnu ukendt, men HTC vil angive prisen efter der er sat en præcis dato, på hvornår at telefonen lander på hylderne i Danmark.

Mere til historien

HTC har ikke solgt så godt med One M9 af flere årsager. Kameraet er ikke i top og designet har ikke ændret sig synderligt, er nogle af kritikpunkterne. Nu må vi se om de nye desire modeller remmer plet i forbrugernes mening, hvilket nok bliver meget præget af prisniveauet.

 

Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
De 5 bedste gamle smartphone-funktioner, vi savner

Ville du ikke hellere have gode højttalere og et udskifteligt batteri end en foldbar skærm?

(mere…)
Den bedste smartphone – mine 2023-favoritter

TOP-3: Jeg har valgt den bedste smartphone for 2023 – min personlige favorit. Hvad var din?

(mere…)
Den bedste kameratelefon 2023 – se listen

OVERBLIK: iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro er de bedste kameratelefoner i 2023, viser en stor mobilkameratest.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram