Samsung retter fejl i mobiltastatur

Samsung ruller en sikkerhedsrettelse ud til fejlen i tastaturet på Galaxy-modellerne.

En sikkerhedsbrist i mobiltastaturet på potentielt 600 millioner telefoner fra Samsung, bliver nu rettet.

- Potentiel sikkerhedsbrist i Samsuns mobiltastatur

Samsung kan via funktionen Samsung Knox på telefonerne udsende rettelser til sikkerhedspolitikken i det enkelte produkt, lyder det fra mobilproducenten, der vil frigive rettelsen inden for de kommende dage.

 - ”Vi tager potentielle sikkerhedstrusler meget seriøst, og er opmærksomme på den sag, som nogle medier har beskrevet. Vi arbejder dedikeret på at kunne give vores kunder det nyeste inden for mobilsikkerhed. Samsung KNOX kan opdatere telefonernes sikkerhedspolitik, OTA (over-the-air), for på den måde at kunne eliminere de potentielle sårbarheder. Opdateringerne af sikkerhedspolitikken vil blive påbegyndt i løbet af de næste par dage,” siger Samsung i et officielt statement.

Samsung Tastatur er baseret på SwiftKey, og Samsung oplyser de samarbejder tæt med SwiftKey, for fremadrettet at håndtere potentielle risici.

Den version af SwiftKey som ligger i Google Play har ikke sikkerhedsproblemer, men selvom denne installeres, ændrer det ikke på det pre-installerede tastatur og dennes sikkerhed.

Samsung Knox er et underliggende subsystem som er tilføjet Android. Samsung har mulighed for, at udsende sådanne fejlrettelser gennem Knox.

- Sikkerhedsbrist i OS X og iOS – apps kan stjæle passwords

Mere til historien

Hvorvidt brugeren selv skal foretage sig noget, for at installere opdateringen, og hvordan man skal forholde sig, hvis ikke Samsung Knox er installeret, er det ikke lykkedes MereMobil.dk at få svar på.

Samsung sender overraskende opdatering ud

Samsung har netop sendt en yderst overraskende opdatering ud til gamle telefoner. Opdateringen fikser et problem med GPS-funktionen.

(mere…)
Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram