Samsung retter fejl i mobiltastatur

0

Samsung ruller en sikkerhedsrettelse ud til fejlen i tastaturet på Galaxy-modellerne.

En sikkerhedsbrist i mobiltastaturet på potentielt 600 millioner telefoner fra Samsung, bliver nu rettet.

Potentiel sikkerhedsbrist i Samsuns mobiltastatur

Samsung kan via funktionen Samsung Knox på telefonerne udsende rettelser til sikkerhedspolitikken i det enkelte produkt, lyder det fra mobilproducenten, der vil frigive rettelsen inden for de kommende dage.

 – ”Vi tager potentielle sikkerhedstrusler meget seriøst, og er opmærksomme på den sag, som nogle medier har beskrevet. Vi arbejder dedikeret på at kunne give vores kunder det nyeste inden for mobilsikkerhed. Samsung KNOX kan opdatere telefonernes sikkerhedspolitik, OTA (over-the-air), for på den måde at kunne eliminere de potentielle sårbarheder. Opdateringerne af sikkerhedspolitikken vil blive påbegyndt i løbet af de næste par dage,” siger Samsung i et officielt statement.

Samsung Tastatur er baseret på SwiftKey, og Samsung oplyser de samarbejder tæt med SwiftKey, for fremadrettet at håndtere potentielle risici.

Den version af SwiftKey som ligger i Google Play har ikke sikkerhedsproblemer, men selvom denne installeres, ændrer det ikke på det pre-installerede tastatur og dennes sikkerhed.

Samsung Knox er et underliggende subsystem som er tilføjet Android. Samsung har mulighed for, at udsende sådanne fejlrettelser gennem Knox.

Sikkerhedsbrist i OS X og iOS – apps kan stjæle passwords

Mere til historien

Hvorvidt brugeren selv skal foretage sig noget, for at installere opdateringen, og hvordan man skal forholde sig, hvis ikke Samsung Knox er installeret, er det ikke lykkedes MereMobil.dk at få svar på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer