Samsung retter fejl i mobiltastatur

Samsung ruller en sikkerhedsrettelse ud til fejlen i tastaturet på Galaxy-modellerne.

En sikkerhedsbrist i mobiltastaturet på potentielt 600 millioner telefoner fra Samsung, bliver nu rettet.

- Potentiel sikkerhedsbrist i Samsuns mobiltastatur

Samsung kan via funktionen Samsung Knox på telefonerne udsende rettelser til sikkerhedspolitikken i det enkelte produkt, lyder det fra mobilproducenten, der vil frigive rettelsen inden for de kommende dage.

 - ”Vi tager potentielle sikkerhedstrusler meget seriøst, og er opmærksomme på den sag, som nogle medier har beskrevet. Vi arbejder dedikeret på at kunne give vores kunder det nyeste inden for mobilsikkerhed. Samsung KNOX kan opdatere telefonernes sikkerhedspolitik, OTA (over-the-air), for på den måde at kunne eliminere de potentielle sårbarheder. Opdateringerne af sikkerhedspolitikken vil blive påbegyndt i løbet af de næste par dage,” siger Samsung i et officielt statement.

Samsung Tastatur er baseret på SwiftKey, og Samsung oplyser de samarbejder tæt med SwiftKey, for fremadrettet at håndtere potentielle risici.

Den version af SwiftKey som ligger i Google Play har ikke sikkerhedsproblemer, men selvom denne installeres, ændrer det ikke på det pre-installerede tastatur og dennes sikkerhed.

Samsung Knox er et underliggende subsystem som er tilføjet Android. Samsung har mulighed for, at udsende sådanne fejlrettelser gennem Knox.

- Sikkerhedsbrist i OS X og iOS – apps kan stjæle passwords

Mere til historien

Hvorvidt brugeren selv skal foretage sig noget, for at installere opdateringen, og hvordan man skal forholde sig, hvis ikke Samsung Knox er installeret, er det ikke lykkedes MereMobil.dk at få svar på.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Sådan undgår at blive svindlet digitalt

TIP: Her er 5 gode råd til, hvordan du undgår digital svindel, hvilket cirka 150.000 danskere hvert år oplever.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram