Samsung retter fejl i mobiltastatur

Samsung ruller en sikkerhedsrettelse ud til fejlen i tastaturet på Galaxy-modellerne.

En sikkerhedsbrist i mobiltastaturet på potentielt 600 millioner telefoner fra Samsung, bliver nu rettet.

Potentiel sikkerhedsbrist i Samsuns mobiltastatur

Samsung kan via funktionen Samsung Knox på telefonerne udsende rettelser til sikkerhedspolitikken i det enkelte produkt, lyder det fra mobilproducenten, der vil frigive rettelsen inden for de kommende dage.

 – ”Vi tager potentielle sikkerhedstrusler meget seriøst, og er opmærksomme på den sag, som nogle medier har beskrevet. Vi arbejder dedikeret på at kunne give vores kunder det nyeste inden for mobilsikkerhed. Samsung KNOX kan opdatere telefonernes sikkerhedspolitik, OTA (over-the-air), for på den måde at kunne eliminere de potentielle sårbarheder. Opdateringerne af sikkerhedspolitikken vil blive påbegyndt i løbet af de næste par dage,” siger Samsung i et officielt statement.

Samsung Tastatur er baseret på SwiftKey, og Samsung oplyser de samarbejder tæt med SwiftKey, for fremadrettet at håndtere potentielle risici.

Den version af SwiftKey som ligger i Google Play har ikke sikkerhedsproblemer, men selvom denne installeres, ændrer det ikke på det pre-installerede tastatur og dennes sikkerhed.

Samsung Knox er et underliggende subsystem som er tilføjet Android. Samsung har mulighed for, at udsende sådanne fejlrettelser gennem Knox.

Sikkerhedsbrist i OS X og iOS – apps kan stjæle passwords

Mere til historien

Hvorvidt brugeren selv skal foretage sig noget, for at installere opdateringen, og hvordan man skal forholde sig, hvis ikke Samsung Knox er installeret, er det ikke lykkedes MereMobil.dk at få svar på.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram